Artan

41,80 10 18:10
12,76 10 18:10
5,83 10 18:10
20,70 9.99 18:10
32,82 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

301,50 -10 18:10
91,20 -9.97 18:10
303,25 -9.95 18:10
529,50 -9.95 18:10
5,72 -9.92 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

34.412.858.943,75 18:10
15.447.629.729,00 18:10
13.312.402.195,30 18:10
12.144.985.130,31 18:10
10.653.431.219,82 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by alekss Yazıyı Oku

bol indikatörlü grafik de var bizde
    ama takas analizi yok, kademe analizi yok ,bialnco analizi yok , papaz yok ,secim yok , merkez sunu yaptı bunu yaptı yok , amerikada ki dava su oldu bu oldu yok , sizdeki gibi entelektüel bakış acısı yok ;), 3 aylık kar rakmları ne olacak ne olmalı yok ,
    basit ama etkili para direkt kazanmaya yönelik saçma sapan çizilmiş trend çizgileri var , trend çizgileri kırlımıyla pozisyona giriş var , pozisyona girerken stop koymak var

sayın yetkisiz yazdığınız son cümleden -Ben 3-5 fırın ekmek yiyeyim de öyle geleyim..- foruma ara verip artık yazmayacağınızı anladım şayet doğruysa entelektüel paylaşımlarınıza bir süre ara vermek veya hiç paylaşmamak kendiniz ve bu forumu takip eden diğer üyeler adına çok yararlı olacaktır
    saygılar

Meraktan soruyorum, teknik analiz ile bugüne kadar ne oranda kazandınız? Ortalama yıllık. Ister döviz ister tl bazlı.

Teknik analizden para kazanan toplamda 2 kişi tanıdım ( onların da biri haber biri temel destekli çıktı ) 3. Siz misiniz yoksa?

Mesela ben temel analizciyim halk 15 iken baktım almazdım. 6 altında alırım. Yine almadım ykb aldım ama sonuçta bilançosuna karına gelecek bilanço tahminlerime göre fiyatlama ve iş yapıyorum. 3.5 tekfen aldım 3 liradan asels aldım 1.30 karel aldım 2 liraya thy aldım bunlar hep ortalama. Hiç zirvede satamadım ama hep dibe yakın almayı başardım. Tamamen temel analizle. Satma kısmında kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Son deval ile borsa getirim ortalama $ bazlı yıllık %15 lere geriledi. Ama intikamım acı olacak çok yüklü toplamayı düşünüyorum. Size sordum kendim de paylaşayım dedim.

Mesela usd için öngördünüz mü hareketi? Halk için? Ykb için? Thy için? Paylaşırsanız sevinirim selamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Meraktan soruyorum, teknik analiz ile bugüne kadar ne oranda kazandınız? Ortalama yıllık. Ister döviz ister tl bazlı.

Teknik analizden para kazanan toplamda 2 kişi tanıdım ( onların da biri haber biri temel destekli çıktı ) 3. Siz misiniz yoksa?

Mesela ben temel analizciyim halk 15 iken baktım almazdım. 6 altında alırım. Yine almadım ykb aldım ama sonuçta bilançosuna karına gelecek bilanço tahminlerime göre fiyatlama ve iş yapıyorum. 3.5 tekfen aldım 3 liradan asels aldım 1.30 karel aldım 2 liraya thy aldım bunlar hep ortalama. Hiç zirvede satamadım ama hep dibe yakın almayı başardım. Tamamen temel analizle. Satma kısmında kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Son deval ile borsa getirim ortalama $ bazlı yıllık %15 lere geriledi. Ama intikamım acı olacak çok yüklü toplamayı düşünüyorum. Size sordum kendim de paylaşayım dedim.

Mesela usd için öngördünüz mü hareketi? Halk için? Ykb için? Thy için? Paylaşırsanız sevinirim selamlar.
    ben temel analizle ilgilenmiyorum
    ben teknik analizle alıp satıyorum
    çokta memnunum allah bereket versin
    fiyat nereye ben oraya - felsefem bu
    siz borsadan para kazanıyorsanız alım satım yaparken hangi analiz yöntemi kullanıyorsanız kullanın % 100 doğru yoldasınız % 100 doğru yapıyorsunuz demektir
    adam 12 tl den Halkbank almış senet 6 tl olmuş hala temel analizden piyasa defter değerinden fiyat kazanç oranından bahsediyor ;)

saygılar

3.  Alıntı Originally Posted by alekss Yazıyı Oku
    ben temel analizle ilgilenmiyorum
    ben teknik analizle alıp satıyorum
    çokta memnunum allah bereket versin
    fiyat nereye ben oraya - felsefem bu
    siz borsadan para kazanıyorsanız alım satım yaparken hangi analiz yöntemi kullanıyorsanız kullanın % 100 doğru yoldasınız % 100 doğru yapıyorsunuz demektir
    adam 12 tl den Halkbank almış senet 6 tl olmuş hala temel analizden piyasa defter değerinden fiyat kazanç oranından bahsediyor ;)

saygılar
    Temelin olmayan kağıdın tekniği sihirden öte değildir.Temeli iyi kağıtlarda tekniğe göre işlem yapmak,kısa orta vade için en makbulüdür.Çok uzun vade yatırımı yapan için teknik lüzumsuzdur.

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •