Akbank,finansbank 32 Gün İçin Güncel Oran Yarın Bir Arkadaş Sorabilir mi?
Güncelleme:HalkBank Günlük
![]()
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
Malum Site Bu Olmasın![]()
https://forum.donanimhaber.com/banka...9036#132769036
28 Oldu Cuma Akşamı Ama Pazartesiden İtibaren Geçerli.
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
İş Bankasının forumdaşlar tarafından pek sevilmediğini ve kullanılmadığını biliyorum ama bu aralar $ için oran soran oldu mu acaba? TCMB faiz kararı öncesi 100K $ için 3.50-3.70 gibi oranlar duydum. Akbank ve Yapı Kredi ile oranları kıyasladığımda 4-4.50 gibi vermesi gerekiyor en az ama var mı bu oranlarda alabilen?
Yalnız işi bilmeyen,araştırmayan birçok mudi daha ilk haftadan paralarını bankalara kaptırdılar bile.MT ile konuştuğumda 6 ay hatta bir yıl parasını bağlayan ciddi sayıda mevduatçı olduğunu söyledi ki bu adamlar paralarını ne yazık ki 22-23 ‘lerden bankalara kaptırdılar stopaj indiriminin gazıyla.
Muhtemelen kasım ayının son haftasında da blöfü görmeyen birçok kişi paralarını yine kaptıracak eğer stopaj indiriminin birkaç defa uzatılacağını düşünmüyorsa.... tabii kendi görüşüm sadece beni bağlar.yatırım tavsiyesi değildir.
Mrb.arkadaşlar faiz artırımından 1 hafta kadar önce bankadan beni aradılar 21.90 güzel bi oran verelim filan demişlerdi.onb.finansbanktan.acaba haftaya kaça çıkmıştır bu oran.birde bunlar faiz arturımını kesin bılıyodu bu sebeple vermek istediler bu orandan.arkadaşlar birde fon getırısıyke mevduat arasında ne kadar fark var bilen varmı.işbank para piyasası fonu mesela mevduattan cokmu az getirir.miktar 110 bn.saygılar ..
Yer İmleri