Sayfa 260/1030 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Vakıf 7.80 yeni müşteri (200K+)

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Güzel oran
    Vakıf 7.80 yeni müşteri (200K+)

Vakıfbank Özel bankacılık şubesi mi?
    Normal Vakıfbank mı?

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Cep telefonunuzdan banka sitesini açıp oranı yapıştırsanız.
    MT nin yetersiz olduğunu düşünüp, hiç uğraşmadım. Bakalım oraya girmeden de Anadolubank la tanıştık. Genel müdürlükten oran bekliyoruz. Gelsin paylaşırım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Vakıfbank 1m'e 27
    Garanti 100k'ya 25
    HSBC 100k'ya 25

Düne nazaran düşüş var sanırım.

32 gün..
    Son düzenleme : hippy; 18-09-2018 saat: 11:54. Sebep: edit

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Faiz artışı beklenen etkiyi vermediyse bu adımı atmak ateşe benzin dökmek ile aynı, zira bu adım TL'de gevşetici etki yapıyor. Faizin seviyesi kanalından değil TL likiditesinin artması kanalıyla.

Bankaların maliyetlerinin indirmenin en tehlikeli yolu zorunlu karşılıkları indirmek bence, zira ZK'ya gelene kadar bir sürü enstruman var. ZK ise bence yarattığı faydaya göre verebileceği zarar açısından en kötü seçim.
    bir başka açıdan bugüne kadar tl mevduat için bankaların döviz karşılık tutmaları teşvik edildi (ROK ROM uygulaması) .Tl karşılığın faizi artırılarak tl mevduat için tl karşılık tutulması daha avantajlı hale getirilmeye çalışılıyor gibi. Böylece belirli bir miktar döviz likditesi serbest kalacağı dövizi düşüreceği umuluyor gibi.
    yatırım tavsiyesi değildir

5. Arkadaşlar merhaba,
    bugun ilk defa burgan guldurene eft yaptım. Ama internet sitesine girip hesaba baktığımda güldüren hesapta para gözüküyor ama uygulanacak faizi göremedim. güldüren kullanan arkadaşlar internet sitesinde nereden görüyoruz işleyen faizi,

teşekkürler herkese...

6.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    bir başka açıdan bugüne kadar tl mevduat için bankaların döviz karşılık tutmaları teşvik edildi (ROK ROM uygulaması) .Tl karşılığın faizi artırılarak tl mevduat için tl karşılık tutulması daha avantajlı hale getirilmeye çalışılıyor gibi. Böylece belirli bir miktar döviz likditesi serbest kalacağı dövizi düşüreceği umuluyor gibi.
    evet iyi bir noktaya parmak basmışsınız, ancak bunun yöntemi TL likiditesini arttırıcı ve gevşetici bir adımdan ziyade direk ROM/ROK TL oranları ile oynamak olmalı. Böylelikle parasal gevşeme yaratmadan da döviz likiditesi arttırılabilir.
    Bir yandan kan sulandırıcı enjekte edip diğer yandan kan pıhtışatırıcı hap yutmamalıyız.

Ayrıca zorunlu karşılıkların döviz kısmının oranının yüksek olması tcmb'nin brüt rezervlerini arttırıyor gibi gözükse de bankalara dar para arzını daha fazla takla attırma imkanı sunuyor. Bir bakıma para arzını genişletici bir teşvik etkisi yapıyor. Buna da dikkat etmek lazım.
    Son düzenleme : rxpu; 18-09-2018 saat: 12:12.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. özel bankacılık Akbank 3 milyon dan aşağı beni arama dedi peki dedim.
    şubeden dönüş yaptılar sonra 32 gün %28.50 oran verdi.
    1M+ miktar
    odeobank O/N %27 aylıkta 29.75
    Halkbank O/N %27 AYLIKTA 29
    ŞEKERBANK o/n 25.50

8. Ykb dün 23.e düşürmüştü bugün tekrar.%26 çıkarmış.

Sayfa 260/1030 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •