Sayfa 25/650 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 193 - 200 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bu hisse zalimce baskılanıyor çok hayırsız bir kazanç asla helal değil maliyetimden bir kuruş almadan vericem çok günah çok haram bu kadar insanın ahını alıyorlar bedduasını alıyorlar bu dünyada Rabbım en yakınından çıkartır bu haram hisseden kurtulmak için dua ediyorum çok ah var bu hissede bunca yıldır bu kadar kötü bir baskı görmedim birde kitabına uydurmuşlar teknikmiş düşüyormuş ıvırmış zıvırmış Allah korusun bu hisseden para gelmesin haram istemiyorum.Yatırım yapın yapmayın demem asla

2.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Bu hisse zalimce baskılanıyor çok hayırsız bir kazanç asla helal değil maliyetimden bir kuruş almadan vericem çok günah çok haram bu kadar insanın ahını alıyorlar bedduasını alıyorlar bu dünyada Rabbım en yakınından çıkartır bu haram hisseden kurtulmak için dua ediyorum çok ah var bu hissede bunca yıldır bu kadar kötü bir baskı görmedim birde kitabına uydurmuşlar teknikmiş düşüyormuş ıvırmış zıvırmış Allah korusun bu hisseden para gelmesin haram istemiyorum.Yatırım yapın yapmayın demem asla
    abi oyle yada boyle 4,50 getırecekler bu serefsız kansızlar bız zamanımızdan olacaz onlar serefınden bunların amaç ne bılmıyorum ama hiç bir zaman vertu verus buyuk bı fırma olamayacak o guvenı kımseye veremeyecek bu ahlar ahaste ahaste cıkacak onlardan hısenın bılançolara gore ederı 4,40 ama bulundugu duruma bı bak bu şekılde kafeın ıçın kım guvenıp ortak olacak bunlara ya beraber batacaz yada bızı soktugu bu durumdan bı şekılde cıkaracak

3. ayın 17 inde denızlı buyuksehırbeledıyesı meclsi toplanıyo acsel arsa için bı haber beklenıyo bekleyı gorecez bakalım nolacak

4. Bu fiyat performansı kimseye güven vermeyecek ederi ile gerçekleşmiş fiyatı hissede ne olduğunun göstergesi çok ah beddua aldılar.

5.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Bu fiyat performansı kimseye güven vermeyecek ederi ile gerçekleşmiş fiyatı hissede ne olduğunun göstergesi çok ah beddua aldılar.
    beklemekten başka çaremız yok abi bakalım mevlam neyler referandum bı atlatılsın yenı ceo siyasi anlamd sozde güçlü bi adam bakalım gorecez varmıymış bı gucu

6. Tehlikeli sınırlarda geziyoruz.ins buralarda tutunur.Bu kagitin gitmesi icin ortagi standart enerjinin petrol bulmasi lazim.Aklima da baska beklenti gelmiyor.yatirim tavsiyesi degildir...

7.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Tehlikeli sınırlarda geziyoruz.ins buralarda tutunur.Bu kagitin gitmesi icin ortagi standart enerjinin petrol bulmasi lazim.Aklima da baska beklenti gelmiyor.yatirim tavsiyesi degildir...
    beklentımı ben sana beklentılerı sayım anelt anele ortaklıgı acsel denızlı arazı imar planı kafeın halka arzı karlı bılanço bunlar hep var ama patron kagıdı canı ne zaman isterse dua edelımde referandum evet çıksın yenı ceo o zaman işe yarar

8. abi pardon yazmayı unutmuşum bize bırde şeref sahıbı allah korkusu olan bı patron lazım bunun imanı dını para bu oyle sanıyorkı o vurdugu paralar onu toprak altında kurtaracak ama bılmıkı jopu sokacaklar onun bı tarafına bu kadar ınsanın hakkı hukuku onun yaanına karmı kalacak

Sayfa 25/650 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •