Sayfa 207/1000 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Koyduk mu diye sevinç naraları atarken reisiniz nasıl koydu size. Bunu düşün sen önce.
    Dolar düşmüşmüş. Akıl yoksunu seçimden önce dolar 4.50'ydi.
    Hadi uykuya devam et sen.
    Maldirasanu bugunu ozellikle belirttim, art niyetli koysana nikini, beynin boyanmis senin

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    genelde milleti fırçalarım havlasın havlasın gitsinler derim.

muhatap almayayayım önünden ye diye ses etmiyordum ama
    bu laf bana geldi yok yanılıyon bana giren çıkan yok sen sana girenden bi ahbersin çıkarmanda zor olacak gibi
    Haberdar, iki uc sayfa evvel ben yazdim, koydeki olayi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bu kriz umarım sadece AKTROLLERE ve AKP ye oy verenlere uğrar ve batırır. Diğerleri kurtulur...AMİN inşallah...Allahım duy sesimi...

Ben bizi bu duruma düşüren dış iç farketmez kim sebep oluyorsa ana avrat küfür ediyorum gece gündüz...AMİN...
    Ben bir de bu dualara ek olarak, bunlar olmayacaksa tahammül edebilmek için ak gerzek aklı ver diye dua ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Haberdar, iki uc sayfa evvel ben yazdim, koydeki olayi!
    Ole bel alti konulari yuz yuze konusalim, azcik erkek olun

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

5.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Yazimin arkasindayim dolar artsin daha da artsin diyen insan kilgindakilerin haline kimse dusmesin. Dolar almis olmak, ya da su an da almak bence hainlik degildir. Ulke batsin diyen, bu amacla alan haindir. 15 temmuza sessiz kalanlar gibi. Sahillere beton dokuorlar deyip mahkemelere verip, sonra etkinlik alanlarini en cok kullanan kaypak, akp dusmani, basortusu dusmanlari gibi. Deliginde sesi cikmayan, ama bir firsat verilse kendi gorusunde olmayan dindar insani bogacak zihniyet gibi, kaypak olmasaniz dusmanizin bulundigu yerde durmaz, ekmegini yemez, dolarlarla zengin hayati surmezdiniz. Atalariniz da bolr idi. Koyden gelene koylu dediniz, komsu saymadiniz, cocuklarina bile beslediginiz hayvanlar kadar deger vermediniz, yillardir memlketin en guzel yerlerini sadece siz kullandiniz. ALLAH da belanizi verdi. Bari adam olun da artik memlekette huzur icinde yasansin.

Hocam,tarafsızım falan deyip biraz kızınca bir kesimin diline pelesenk olmuş,hiç bir somut karşılığı olmayan hakaretlerle saldırıya geçmişsiniz,şimdi bende size samimi değilmisiniz demeliyim?

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Maldirasanu bugunu ozellikle belirttim, art niyetli koysana nikini, beynin boyanmis senin

Ne o ? Kafa mı tutuyorsun sen bana ?
    Dediğin cümle bile anlaşılmıyor.
    Ne demek o yazdığın?
    İsmimi mi soruyorsun ? Ne yapacaksın?
    Yasama siz yürütme siz yargı siz. Güç bizde mi diyorsun.
    Senden korkan senin gibi olsun.

Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Ben bir de bu dualara ek olarak, bunlar olmayacaksa tahammül edebilmek için ak gerzek aklı ver diye dua ediyorum.
    Aha, bu duaniz kabul olmaz!

Ben cok dusundum cozum bulamadim, enbesil olmak icin her halde genlerden gelen bir sey lazim, sonradan olunamiyor maalesef!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    genelde milleti fırçalarım havlasın havlasın gitsinler derim.

muhatap almayayayım önünden ye diye ses etmiyordum ama
    bu laf bana geldi yok yanılıyon bana giren çıkan yok sen sana girenden bi ahbersin çıkarmanda zor olacak gibi
    3. havalimanında olan olaylar ve dönen dolaplarla ilgili Yılmaz ÖZDİL dün güzel bir yazı yazmış. Tam da fanatikliğin kaçınılmaz sonunu anlatıyor. Babasına, kardeşine itaat etmeyenler acaba her gün kendini azarlayan ve aşağılayanlara neden itaat ederler. Bu konuda sosyologlar araştırma yapmışmıdır ?

Sayfa 207/1000 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •