TÜRKÝYE CDS 419,44 % -5,77
Yarýn bir HAYALKIRIKLIÐI çýkmazsa ve de 14.lüx uçak, iþ bankasý hisseleri gibi yeni bir gündem olmazsa 300 lü seviyelerde 30 lu faizler yalan mý olur?
Uzun mu tercih etseymiymiþiz?
Gerçi hükümet kriz çýkarmada hiç yanýltmadý. Yine bir konu bulur.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
2 rakamda ben vereyim 13 milyona ziraat 27,50 verriken 2 milyon doalra halkbank 8.50 vermiþ
bir halt olacaðý yok.
ABD ile iliþkilerin tam anlamý ile normalleþmesi haricinde de dolarýn 5.90lara dahi gelebileceðini ve faizlerin de inebileceðini düþünmüyorum. Katma deðer yaratmýyoruz. Umudumuz 250 bin dolar ile elde kalan konutlarý yanýnda vatandaþlýk vererek satabilmek.
Pasif bir bakiye yok sadece 500 TL altý vadeli hesap açamýyorsunuz. 32 günden daha düþük vadelerde hesap açabiliyorsunuz haliyle günlükte açabilirsiniz. Ben geçen hafta Pazartesi günü baþvurmuþtum ertesi günü kurye geldi sözleþmeyi imzaladým ve o gün hesap açýlmýþtý. Þubeyle falan uðraþmýyorsunuz. 250.000 TL üstü özel oran verebiliyorlar. Size özel tanýmlý oluyor. Þubeye gitmeden genel merkezden hallediliyor sanýrým.
CHP Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek,*Ýzmir'de adli kontrolle ev hapsinde tutulan*ABD'li rahip Andrew Brunson'ýn, 12 Ekim'deki duruþmada tahliye edilebileceðini söyledi.
Ekonominin stabilize olmasýnýn ön þartý dolarýn stabilize olmasý...
Dolar'daki hareketin genel fiyatlara etki etmesine izin vermek hataydý...
6 üstü dolar her harekete açýk...
5.50 hatta 5'in tekrar altýna inmek gerekiyor...
Yoksa sýkýntý ve döngü devam eder...
Bence...
Yer Ýmleri