En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
*hazine: Merkezi yönetim borç stoku ağustos'ta 1,15 trilyon tl(önceki 1,01t)
*hazine: Merkezi yönetim alacak stoku ağustos'ta 20,6 milyar tl(önceki 18,3mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
crypto currency leri bilemem ama amazon TR acildi. Herkes dolandirici Turk esnafi varken Amazon Turk sitesi batar su bu demeye basladilar ama onlarin dunyadan haberi yok
Bu gozler milyonlarca dolar yatirim yapip Amazon da satis yaparken sacma sapan ufacik bir hata yuzunden ve kasti olmayan bir hata yuzunden Amazon un kurallarina karsi gelindi diye batan sirketler gordu. Bir degil iki degil bir suru. Amazon affetmez. Sirketi tekrar ananin babanin esinin uzerine kurmak isteyenler bilgisayarin IP sini degistirip hesap acmaya calisanlar ohooo hepsi nafile bir hata yaptinmi olene kadar birakmaz ecnebi seni.
Crypto currency de oyle. Bosuna Amerigan hapishanelerinde binlerce belki daha fazla Turk yatmiyor. Rezza haric o hepimizin kalbinde![]()
Mobius'a soruyorlar Tr ucuz mu? Evet ucuz diyor.
Alt yazı Mobius: Türkiye çok çok ucuz.
Sunucu konuşmanın bitiminde sorar: Türkiye'de borsada sanayi şirketlerinden alım yaptınız mı? Cevap: Hayır, çünkü bir fon kuruyoruz ona yoğunlaştık.Peki bankacılıkta alım yaptınız mı: Hayır
Mobius: "Türkiye çok çok ucuz" yazan alt yazı devamlı geçer durur.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
mobius ucuz ucuz demekten saçlarına karlar yağdı
Yer İmleri