Sayfa 350/1030 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 32 gün 400k aktifbank mk 31.30 bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bana özel MT kısmından emin değilim şu an çok fazla müşterisi olmadığı içinde böyle bir olaya girilmiş olabilir. MT bana bu numaradan ulaşabilirsiniz dedi ve parayı bağladım deyince parayi bağlamadan önce keşke arasaydiniz tekrar bir oran almaya çalışırdım sizin için dedi.
    Verdiği numara cep nosu mu direk masa telefonu mu? malum cep olunca whatsapp ta devreye giriyor, iyi oluyor
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet burası çok önemli, dijital bankacılıktan kasıt ileri vadede mt'yi devre dışı bırakmak ise bu diğer dijital bankacılık uygulamalarındaki gibi biraz topal kalır.
    İleride mt illaki insan olmak zorunda da değil. Ama en azından yapay zekaya sahip ve bizim pazarlık tarzımızı analiz edebilen bir bot olmalı.
    Piyasada hangi faizlerin olduğunu gerçekçi olarak anlayıp bizimle temas kurabilmeli, pazarlık edebilmeli.

Tabii eğer bu yapay zekalı botlar birbirleri arasında iletişime başlar ise (ki kanunen şu an yasak diye biliyorum) o zaman işler zorlaşabilir.
    Şu anda borsada bu tür yapay zeka botlarının birbirleri arasında inanılmaz bir iletişimi ve yardımlaşması var. Bu mevduat piyasasına da sıçrarsa kimin zarar göreceği çok belli olmaz.
    Bence rekabete ayrı olacağından birbirleriyle konuşamazlar. Çünkü kısa sürede ortaya çıkar, bankalar cezayı yer. Devlet zaten bütçe açığını kapatmak için fellik fellik para arıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Verdiği numara cep nosu mu direk masa telefonu mu? malum cep olunca whatsapp ta devreye giriyor, iyi oluyor
    Sabit hat 0212 ile başlıyor.

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Aynı banka neden enpara günlük ile normal mevduatta piyasanın çok gerisinden gelir çok ilginç..
    63 gün nispeten daha uzun vadeli bir borçlanma. Ayrıca enparayı genelde bankaya gitmeye üşenen, ya da gidemeyecek durumda olan bir sürü beyaz yaka kullanıyor. Etrafta faiz oranlarının seviyesinden, ya da kendi oranının düşük olduğunun farkında olmayan bir sürü insan var. Genelde bu grup bonoya zaten girmez. enpara dan ucuz fonla toplayabildiğini topluyor, üstünü daha yüksek faiz talep eden nitelikli yatırımcıyla tamamlıyor.

6. Merhaba Burgan ile şimdiye kadar çalışmadım ,

enpara ve cepteteb ile çaliştım aralarındaki farkı biliyorum,bunlarda genelde şube avantajlı oluyor, ve aynı anda hem şube ile hemde internetten çalışabiliyorsun,

sizce burganın şubesinden mi yoksa dijital şubeden mi hesap açmak avantajlı ve aynı anda her ikisi ile beraber çalışa biliniyor mu?
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Burgan int bankacılığı günlük EFT limiti nedir? Arttırılabiliyor mu? Teşekkürler...
    Arttırılabiliyor, Benim 500k idi, üstüne çıkamıyoruz demişlerdi.

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Özelden gönderdim
    Hocam bende özelden öğrenmek isterim, mümkünse.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Sayfa 350/1030 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •