Sayfa 363/1030 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Sözcü gazetesi sen kimin sözcüsünün! Hükümet gazeteleri bile haber yapmazken mevduatcinin kazanması bunlara batmış! "Parası olana yat uzan kazan devri diye haber yapmış ,! 5 yıldır TL cinin ülkeyi fonladigini da yazsaydiniz!
    muhalefetin ne yaptığını anlamakta gerçekten zorlanmaya başladım dolar çıkar mb sını rahat bırak bağımsızlığını ver derler mb gereğini yapar bu sefer de tefeci faizi veriyorsunuz derler iyice soğutuyor insanları bu tarz çelişkili muhalefet !! şimdi yıl sonu yaklaştı mı yine asgari ücret 3000 olsun muhabbetine başlar muhalefet !!

2. Benim çalıştığım sektör teknoloji sektörü olduğu için su teknofest e ilk gün gittim o gençlerin yogun ilgisi yaptıkları beni sevindirdi açıkçası ülkenin geleceği için..hele ki o şimdiki gençlerin parklarda sahillerde yatıp kalktığı uyuşturucu bonzai siz dolanmadigi gençlerin %80 inin boş okuyup bilgisiz mezun olduğu günümüzde...inşallah şu bir avuç mucit gencide ilerde yurtdışına kaptirmayiz ...bizler zaten ulkenin çilesini çekmişiz bari çoluk çocuk torun tombalak iyi refah yasasin ilerde .

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    muhalefetin ne yaptığını anlamakta gerçekten zorlanmaya başladım dolar çıkar mb sını rahat bırak bağımsızlığını ver derler mb gereğini yapar bu sefer de tefeci faizi veriyorsunuz derler iyice soğutuyor insanları bu tarz çelişkili muhalefet !! şimdi yıl sonu yaklaştı mı yine asgari ücret 3000 olsun muhabbetine başlar muhalefet !!
    Doğru söze ne denir bahri soylecegim birşey yok sen söylemişsin zaten.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Süper bir yorum. Bazı ülkelerde bu vergi var ve çok etkili. Bizde bu vergi neden konmuyor? birilerinin neması kaybolmasın diye olabilir mi?
    Bu tip vergilerin Türkiye’de sistemde olan dövizi azaltıcı etkisi olacağından olabilir mi? Dolar al sat karlı olmaktan çıkarsa burdan para kazanan parasını neden bu sistemin içinde tutacak? Aynı şekilde borsa da hisse senetlerine de vergi gelirse Türkiye ‘de sistemden döviz çıkar. Yoksa merak etmeyin, yediler yediler sineğin yağını çıkarmaya uğraşıyorlar
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Bu tip vergilerin Türkiye�de sistemde olan dövizi azaltıcı etkisi olacağından olabilir mi? Dolar al sat karlı olmaktan çıkarsa burdan para kazanan parasını neden bu sistemin içinde tutacak? Aynı şekilde borsa da hisse senetlerine de vergi gelirse Türkiye �de sistemden döviz çıkar. Yoksa merak etmeyin, yediler yediler sineğin yağını çıkarmaya uğraşıyorlar
    Bayramda dolar sakindi, tatil bitti coştu. Yerli dolar ile çok işlem yapıyor. Vergi gelirse yerli nereye taşır ki parasını? ABD borsalarında mı?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    TCMB bir önceki toplantıda 100 baz puan artırsaydı, son toplantıda 625 baz puan artırmasına gerek kalmazdı. Olaya bu pencereden bakarsanız, farklı düşünebilirsiniz.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Arkadaslar aramizda hicmi burgan dijital kullanan yok? Eft ust limiti nedir? Dijitalde ON varmidir? Cunku MT ile sadece 32 gunluk uzerine gorusmustum. Mobil uygulamasi kullanisli midir? Aklimiza gelmeyecek onerileriniz var midir? Yardimci olurmusunuz
    Üst limit 100 K gözüküyor. Günlük hesap yok fakat 1-31 gün arası vadeli hesap 24.5 oranıyla acabilirsiniz. Internet ve mobil bankacılığı şu ana kadar kullandigim diger bankalarla karşılaştırdığımda en kötü arayüze sahip ve en fazla hata veren banka diyebilirim.

Sayfa 363/1030 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •