Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şu anda depolarda yok çıkmadı piyasaya normalde 15 eylülden sonra çıkardı. Bu sene ekimi bulur dedi eczane her sene vurdururum
    Ah bende öyle olabilsem bende alerjiden kaynaklı sürekli grip gibi oluyorum. Anlayacağınız kronik grip desem yeridir. Bulamadım şunun şifasını. son 3 4 yılda ortaya çıkar kaybolurdu. artık hep beraberiz 8 aydır...

1 ay önce aşı ithalatçısı arkadaş , ''sağlık bakanlığından arıyorlar,ofisi kapattık, telefonlara çıkmıyoruz'' demişti.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ah bende öyle olabilsem bende alerjiden kaynaklı sürekli grip gibi oluyorum. Anlayacağınız kronik grip desem yeridir. Bulamadım şunun şifasını. son 3 4 yılda ortaya çıkar kaybolurdu. artık hep beraberiz 8 aydır...
    https://www.bilgiustam.com/sifa-deposu-tuz-magaralari/
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Sakarya da iken bir dönem 5 yıl kronik bronşit iken 30 kg yakın tuzu evin her köşesine sermiştim. Hamam çok iyi geliyor. Akşamları daha iyiyim. vs vs yine tuz alayım eve bari... Şu an Ankara'dayım eski yurdum da ama yine de alerji devam. Geçen senelere ben ve çocuklarımda 3üç beş saatte belirtiler kaybolur giderdi. Ben bunu onlarca kere yaşadım. ilk 40 gün geçti sonra semptomlar değişti ve sıkıntı arttı. Ne yapacağım bilmiyorum. Hacettepe de baya tetkik yapıldı normal veriler. Ama alerjik belirtiler ortada. Belli yerlerde azalıyor. Alanya'da baya rahatladım. Bilgisi olan yazabilir. Forumu meşgul ettiğim için özür dilerim.

5. sn. enki.. sn başgan.. ve tüm 80 milyona sesleniyorum:)..

burada en az on yıldır bulunanlardan biri olarak benim şahitliğim kadar şahitliğiniz olmalı abiler…

bora bey’in ilk vukuatı değil bu takdir edin .. ha unutulur, insanız. normaldir..

bora bey’in durduk yere gelene gidene sataşmasının örneklerini toplayıp bir yazı derlemeye kalksam emin olun sitenin yazılımı izin vermez uzunluğuna.. ama gerekirse hafızaları tazelemek adına üşenmem derlerim.

abiler..

mesele, yok rxpu çocuk yaşta ptt’yi batırmış, yok arc en ciel vergisini ödememiş meselesi değil bugünkü bu tartışmada.. sizin gibi zeki insanların bile atladığı bir konu var malesef.. mesele üzüm yemek değil bağcı dövmek. hatta yakalamışken böğrüne böğrüne vurmak..

çünkü mesele ahan da buralar benden sorulur demek.. icazet benden alınır demek.. gerekirse ortalığı karıştırıp kenarda oturup kıs kıs gülerim, olmadı mağduru oynar, küstüm ben gidiyorum demek..

“bundan beslenmek..”

bunun farkına varın artık. rica ediyorum.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn. enki.. sn başgan.. ve tüm 80 milyona sesleniyorum..

burada en az on yıldır bulunanlardan biri olarak benim şahitliğim kadar şahitliğiniz olmalı abiler…

bora bey’in ilk vukuatı değil bu takdir edin .. ha unutulur, insanız. normaldir..

bora bey’in durduk yere gelene gidene sataşmasının örneklerini toplayıp bir yazı derlemeye kalksam emin olun sitenin yazılımı izin vermez uzunluğuna.. ama gerekirse hafızaları tazelemek adına üşenmem derlerim.

abiler..

mesele, yok rxpu çocuk yaşta ptt’yi batırmış, yok arc en ciel vergisini ödememiş meselesi değil bugünkü bu tartışmada.. sizin gibi zeki insanların bile atladığı bir konu var malesef.. mesele üzüm yemek değil bağcı dövmek. hatta yakalamışken böğrüne böğrüne vurmak..

çünkü mesele ahan da buralar benden sorulur demek.. icazet benden alınır demek.. gerekirse ortalığı karıştırıp kenarda oturup kıs kıs gülerim, olmadı mağduru oynar, küstüm ben gidiyorum demek..

“bundan beslenmek..”

bunun farkına varın artık. rica ediyorum.
    Bora bey emekliligini istemis forumdan, vurmayin artik!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bora bey emekliligini istemis forumdan, vurmayin artik!
    vuran yok yaw sn gaya.. gerçekleri hatırlatma ihtiyacıydı.. kapandı kendi adıma mevzu..

sizi beğenerek izliyoruz ailecek..

Hırsızlık değildir derken hukuki anlamda dedim.Zaten sn arcencıel avukat kendi de daha önce açıklamıştı ama.Deminki tartışmaların bağlamında tekrar yazayım benim bildiğim hırsızlık ayrı suç vergi kaçırmak ayrı suç.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •