Sayfa 362/1000 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Adamlar daha aşıyı piyasaya sürmediler. Umarım altından bir çapanoğlu çıkmaz gecen yıl eylülde aşı olmuştum
    Başkanım her yıl olurum yeni aşılar genelde Eylül sonu Ekim bası geliyor bizim buralara

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Adamlar daha aşıyı piyasaya sürmediler. Umarım altından bir çapanoğlu çıkmaz gecen yıl eylülde aşı olmuştum
    Çapanoğlu derken bu ay olmak lazım havalar soğumadan eczaneye sorayım bir İstanbul’a iniyorum artık bugün yaz sezonu nu kapatıp döneceğim bakalım artık

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dogru durust damnatsalar, grip zaten olmazlar!

Omrum de 1 defa grip oldum, kalk doktor yerine mezara gidiyoruz deseler, gidecektim!

O derece de yani, bunlar hapsirsalar grip oldum zannediyorlar!
    Benim 40 derece ateş olmadan doktora gitmem zaten olunca hiç halim olmuyor

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yok efendim, ben baslarinda dikelirim, bir sey olmaz!
    Bu forumun paratoner özelliği taşıyan, ancak sert tepki göstermeyen, anlayışlı, dozajı fazla da kaçsa espiri kaldırabilen sayın Ahmetg gibi üyelere ihtiyacı var.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Çapanoğlu derken bu ay olmak lazım havalar soğumadan eczaneye sorayım bir İstanbul’a iniyorum artık bugün yaz sezonu nu kapatıp döneceğim bakalım artık

Şu anda depolarda yok çıkmadı piyasaya normalde 15 eylülden sonra çıkardı. Bu sene ekimi bulur dedi eczane her sene vurdururum

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Bu forumun paratoner özelliği taşıyan, ancak sert tepki göstermeyen, anlayışlı, dozajı fazla da kaçsa espiri kaldırabilen sayın Ahmetg gibi üyelere ihtiyacı var.
    Reha gaya gibi bidonla dolasan adamlar tehlikeli

Şu anda depolarda yok çıkmadı piyasaya normalde 15 eylülden sonra çıkardı. Bu sene ekimi bulur dedi eczane her sene vurdururum
    Asiyi diyor yannis anlasilma olmasin, vurdurum derkene baska yerlere cekmeyin, sakin ha...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Reha gaya gibi bidonla dolasan adamlar tehlikeli
    Ne benzin bidonu yahu, sabahtan beri uzlastirici yazilar yaziyorum!

Mehteri birazdan verecektim iraki esliginde, aksama kadar dayanamadilar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 362/1000 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •