Sayfa 595/777 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. Tüketici güven endeksi. Türkiye.

https://twitter.com/Schuldensuehner/...84518023528453

2. Peter Brandt, bir çıkış daha öngörmüş. Bu hamleden sonra, 2012'den beri süregelen parabolik ralli, zorluklar yaşamaya başlar diye düşünüyor.

https://twitter.com/PeterLBrandt/sta...39478560489473

--------------

6 Kasım'da, ABD'de ara seçimler var. Seçimlerden sonra ABD borsasının panik yaşayıp, Fed'in 180 derece dönüş yapması muhtemeldir diye düşünüyorum. Dönüş derken, faiz artırımına son verilmesi, yeni parasal genişleme vb. işleri kasdediyorum. Borsa paniği, ABD devlet tahvili piyasasına yeni müşteriler kazandırmak gibi ilave bir işe de yarayabilir.

Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Peter Brandt, bir çıkış daha öngörmüş. Bu hamleden sonra, 2012'den beri süregelen parabolik ralli, zorluklar yaşamaya başlar diye düşünüyor.

https://twitter.com/PeterLBrandt/sta...39478560489473

--------------

6 Kasım'da, ABD'de ara seçimler var. Seçimlerden sonra ABD borsasının panik yaşayıp, Fed'in 180 derece dönüş yapması muhtemeldir diye düşünüyorum. Dönüş derken, faiz artırımına son verilmesi, yeni parasal genişleme vb. işleri kasdediyorum. Borsa paniği, ABD devlet tahvili piyasasına yeni müşteriler kazandırmak gibi ilave bir işe de yarayabilir.
    Ben de FED in dümdük devam edeceğini düşünüyorum.Amerikan borsaları da çakılacak da ona zaman var.Gelişmekte olan ülkelerin kısık ateşte haşlanma olayı da aynen devam maalesef.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben de FED in dümdük devam edeceğini düşünüyorum.Amerikan borsaları da çakılacak da ona zaman var.Gelişmekte olan ülkelerin kısık ateşte haşlanma olayı da aynen devam maalesef.
    Patatesler haşlanmadı mı daha? Kokusu gelmeye başladı. Çatalı batırıp kontrol etsek?

Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Patatesler haşlanmadı mı daha? Kokusu gelmeye başladı. Çatalı batırıp kontrol etsek?
    Yok yok ahçı işinin ehli işini biliyor.İşine karışılırsa direk fırına verir yemeği yakar,böyle iyidir hocam)))))))

''Diğerlerinin çekindiği dönemler yatırım için en uygun olan dönemdir''

Dünyanın en büyük ödeme sistemi şirketlerinden PayU’nun EMEA CEO'su Mario Shiliashki, “Diğer insanlar Türkiye’ye yatırım için çekiniyor. Böyle dönemler yatırım için en uygun dönemlerdir†diye konuştu.
    Çalışın çalışın..aferin iyi çalışıyorsun Bloomberght..alınan paranın hakkını vermek lazım..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Kel(Mobius) bizde ve muhtemelen EM'lerde sıkışmış durumda..

Yalanda söyliyememiş..alıma geçtim desene yahu..fırsat görecende dalmıyacan bekleyecen hemi..

Aferim bu bloomberht'yede iyi çalışıyor..paralarını hakkediyorlar..

NOT:15-20 gün arayla bu Mobius haberi iki oldu..diğerlerini saymıyorum..

Ay sonuna 6 gün kaldı ama FED bu ay için kesmesi gereken yaklaşık 40 milyar doları kesmedi..

Ağırdan alıyor devamlı..biliyor ki, para yok huzur yok..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Çalışın çalışın..aferin iyi çalışıyorsun Bloomberght..alınan paranın hakkını vermek lazım..
    Zaten mobıus bu açıklamaları yapınca iyice kıllandım.Sanırım global çöküş çok yakınlaştı.Ne çaksak kardır gelişen ülkelerde denmekte sanırım.Gizli kod o ,çak çakabildiğin kadar )))))))))

Sayfa 595/777 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •