Hocam surdan (mevduatlar.com) hesaplatabilirsin. Stopaj orani 5'den 20'ye degistirmeyi unutma. ontanimli olarak tl icin ayarlamistim.
Hocam surdan (mevduatlar.com) hesaplatabilirsin. Stopaj orani 5'den 20'ye degistirmeyi unutma. ontanimli olarak tl icin ayarlamistim.
Beyler umarım sorun bendedir burgan aradım %27 dedi vakıfbank şubemben %26 aldım demin farklı telefondan beşiktaş özel bankacılık vakıf aradım 25.50 verebilirim dedi arzu hanım mt bu arada neden oranlar çok düşük diger bankalar fazla oran veriyor dedim onları bilemem ama devlet bankaları merkez bankasının talebi ile faizi bu pazartesi geçerli olmak şartı ile düşürdü diyo dedim arkadaş 1.65m 29.15 vakıf vermiş diye bugün oranlarda düşme oldu dedi vakıfta aynı halkbank burgan bide denizbank aradım şimdi 26.50 verdi oda sorun bendemi yoksa hepsi danışıklı dövüşmü yapıyor ? bu arada vakıfbank ve halkbank özelbankacılık para miktarı isim soy isim sordu gibi tc no sordu daha önce sormuyordu zorunlumu tc sormak ?
sy dudu, aman seçimi unutmayın. asgari maaşa 2019 hedefi olan 15,9'un yarım puan altında bile zam yapamazlar.
2018 senesinde memur ve emekliye 4+3,5 zam verilmişti. ilk altı ay enflasyon 9,17 çıkınca sadece enflasyon farkı olarak 5,17 zam geldi. şimdi ikinci altı ay enflasyon ne çıkacak? devlet yalnızca 3,5 verdi ikinci altı ay için. yalnızca ağustos enflasyonu 2,3.
143k ya 91 gün 27,5 verdi anadolubank
Ekim ayinda fed piyasadan cektigi 40 milyar dolari 50 milyar dolara yukseltecek. Bununla beraber ecb 30 milyar euroluk tahvil alimini 15 e dusurecek ve bir de 2. Buyuk dis borc odememiz var ekim ayinda
Eylul enflasyonu gelecek. Rahibin davasi var. Kasimda abd ara secimi ve iran petrol ambargosu var.
Ekim ayi yilin en zor ayi olmaya aday.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar :6.27
Papaz serbest kalırsa direk 5.80
5.80 olan dolar 5.50 olur mu ? Olur belkide
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaslar bu %5 stopaj imkani gunluk hesaplar icinde gecerli mi ?
Birde Bankalarin son faiz tablosu ne durumda
Yer İmleri