Sayfa 394/1000 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu arada internetin en büyük kütüphanesi wikipedia 520 gündür yasak ve kimse umursamıyor bile..

Facebook, instagram yasaklandığında bir kaç saat içinde adeta isyan çıkaran insanımız bilgiye erişimin kalesi wikipediaya ses çıkartmıyor ilginç...

(Bana başına sıfır koyarsan, vpn değiştirirsen.. diye hikaye anlatmayın sakın)
    Siz ülkemiz sınırları içinde yaşamıyorsunuz herhalde,bi ara hukuğumuz guguk,son zamanlarda paramız pul oldu
    ...iddi ediyorum face meys kapansın üç gün sonra iyiki kapanmış muhabbeti döner..

O Papaz buraya(oraya) gelecek, lakin Doları Katar dışında durdurmak zor...

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu arada internetin en büyük kütüphanesi wikipedia 520 gündür yasak ve kimse umursamıyor bile..

Facebook, instagram yasaklandığında bir kaç saat içinde adeta isyan çıkaran insanımız bilgiye erişimin kalesi wikipediaya ses çıkartmıyor ilginç...

(Bana başına sıfır koyarsan, vpn değiştirirsen.. diye hikaye anlatmayın sakın)
    Dostum eski başbakan binali yıldırımı dinliyor halk

yorma kafanı diyor halkta yormuyor

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    İşte yumulmadan bükülmeden doğruları söyleyebilen gerçek bilim adamı.!!!
    Vatandaş gerçeklerin yerine palavraların peşinde gider.!!!
    Osman Altuğ tam piyasa oyuncusu gibi düşünüyor, adam işi çözmüş, ancak oyuncu değil, fon yöneticisi değil. Dolar 4,60 iken bu adam dolar artacak kaçarı yok diyordu.

Mert Yılmaz, Refet Gürkaynak ise teorik olarak bilgileri bizlere sunuyorlar, teorik bilgilere göre tahminlerini söylüyorlar ancak pratikte işler öyle ilerlemiyor.

Yeşilada ise gizli yandaş olduğundan beyaza beyaz desin 10 kere araştırmak gerekir.

Bu arada 1 milyar dolar sendikasyon kredisini yenileyemeyen ve ödemeyi ay sonuna kadar kendi kaynaklarından karşılayacağı kulislerde konuşulan bir bankanın duyulmasından sonra rahip brunson'un salınacak haberlerinin bu sabah yayılması kafalarda soru işareti bırakıyor.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bu başlık güya dolar başlığı, yazanların çoğu entellektüel eyvallah. Dolar başlığına teknik ve temel analizci ithal etmek gerek. Yoksa hepimiz kendi çıkarımıza ve yatırımımıza uygun konuşur gerçekleri görmek istemeyiz, böylece boşa zaman harcar ve para kaybederiz. Şimdi hemen bazıları - okuma o zaman - diyeceklerdir. Okuyup okumamak değil sorun, başlığı zenginleştirmek mesele. örneğin , yabancı dil bilen ve yabancı yayın takip imkanı olanlar önemli bilgileri buraya aktarsa !!

Elbette çok önemli bilgileri paylaşanları tenzih ediyorum. Önce kendi yetersizliğimi de söylüyorum. Doların bugün kü düşüşünü papaz haberlerine bağlıyanlar yanılıyor. tamamen fed ve 3 ekim enflasyon tarihine teknik hazırlık yapıyor. saygılar.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Şimdi bu herkes kendi çıkarına ve yatırımına uygun konuşur lafı bence manasız olmuş.Ben misal aylarca araştırdım,pek çok şey okudum,sonunda zaman olarak son 6 aydır altın almanın benim için mantıklı olduğuna karar verdim.Şimdi altın lehine nasıl olur da konuşmam.İnanmasam zaten kendim yatırımcısı olmam.Aksine kendi yatırımının tersine konuşandan korkmalı.Misal mobiıus gibi,türk piyasaları çok ucuz de sonra sen yatırım yaptın mı diye sorulunca yok biz başka yatırımlarla meşgulüz de olur mu hiç.Forumda teknik grafik falan yazan da çoktu.Misal jackalav arkadaş vardı.Sonra bilmiyorum nedendir epeydir yazmıyor.)))))))))

Teknik işine çok inanmadığımdan ilgimi çekmiyor da, burada ülke ekonomisi hakkında girilen her entry en baba temel analizler kadar açıklayıcı.Tabi okumasını anlamasını bilene.

8.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Bu başlık güya dolar başlığı, yazanların çoğu entellektüel eyvallah. Dolar başlığına teknik ve temel analizci ithal etmek gerek. Yoksa hepimiz kendi çıkarımıza ve yatırımımıza uygun konuşur gerçekleri görmek istemeyiz, böylece boşa zaman harcar ve para kaybederiz. Şimdi hemen bazıları - okuma o zaman - diyeceklerdir. Okuyup okumamak değil sorun, başlığı zenginleştirmek mesele. örneğin , yabancı dil bilen ve yabancı yayın takip imkanı olanlar önemli bilgileri buraya aktarsa !!

Elbette çok önemli bilgileri paylaşanları tenzih ediyorum. Önce kendi yetersizliğimi de söylüyorum. Doların bugün kü düşüşünü papaz haberlerine bağlıyanlar yanılıyor. tamamen fed ve 3 ekim enflasyon tarihine teknik hazırlık yapıyor. saygılar.
    yani aynı düşüncelerime tercüman oldun.dolar başlığı ama sürekli başka konular konuşuluyor.serbest kürsüsü yokmu buranın.ben çok bilgili değilim kendimce bildiğim kadar paylaşıyorum,bilgi almaya geliyorum tecrübeli arkadaşların yazılarını okumaya geliyorum.curcuna burası herkes bir konu konuşuyor.

Artı rte istediğini almadan nasıl papazı salacak.

Sayfa 394/1000 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •