Bende bayaðý fiziki altýn var hala.. fiziki isteyenlere kuyumcu dan çok hesaplý verebilirim Karþýyakadayým.. Bilezik çeyrek yarým tam isteyen var mý
Bende bayaðý fiziki altýn var hala.. fiziki isteyenlere kuyumcu dan çok hesaplý verebilirim Karþýyakadayým.. Bilezik çeyrek yarým tam isteyen var mý
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Þimdi size 10 puan deðerinde uzmanlýk sorusu...sizce faizler %15 %20 lere ne zaman geri gelir??? Varmý fikri olan...
Aynen katiliyorum. Ekonomiden zerre anlamayan kisiler anca faizin dusebilecegini soyler. Ekim ayi senenin en riskli aylarindan biridir. Boylesine bir ortamda faizin dusecegini hayal edenler yaniliyor. Arka arkaya fed,enflasyon verisi, mb politika karari var. Hele birde araya abd ile ortak aciklama girerse sen seyreyle faizin durumunu. Dolardan kacan nereye kacacak? Ekonomi bilmezlere soruyorum?
Pardonda bankalarin elindeki dolarla senin dolarina yuksek faiz vermeso arasindaki baglantiyi kuramadim??? Yani mb nin elindeki rezervle yaptigi faiz artisi arasinda nasil bir baglanti olabilir???
Cumaya dogru faiz artinca gorursunuz. Dolar kademeli dusecek ve dolardan cikan kisiler vadeliye gececek. Bu rekabet ortaminda faizlerde artacak.ytd
https://www.takasbank.com.tr/tr/ista...-gunluk-bulten
O/N % 25,02
31 günlük % 28,5
37 günlük % 28,72
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri