Sayfa 410/1030 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yiğit Bulut dediğiniz kişi; "1 dolar 1 tl olacak," "kuzey Irak Türkiye'ye kendi isteği ile bağlanacak" gibi söylemleri olan kişi mi? yoksa başka biri mi?
    Sayin kafkaf

Dogrudur yigit bulut dediklerinizi demis olabilid o ayri konu ama turkiyeye dis guclerin operasyon yaptigida tartisilmaz bir gercek. Ben bundan bahsediyorum
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    yıl sonuna kadar 28 lerde 3 kere bağlasak kardır ..20 gün önce 20 ile bağlıyorduk.28 i beğenmez olduk ....ama aylık olunca kandırdı ..yüzde 5 ile yüzde 3 bi fark yok diye..birde bu bankalar harbi işini biliyor ..o/n yi bilerek yüksek tuttular ki millete 32 gün bağlatmadılar..biz yemleyelimde bunları o/n ile... herkes 30 dan 29 dan baglarsa nice olur halimiz dediler ..bu yaşimda bu krizde bir daha öğrendim ne o/n ne uzun 32 gün en iyisiymiş..
    TÜRKİYE CDS 365,06 % -0,03

Kısa sürede tam 200 puanlık gerileme...

MB ve damatın hamleleri işe yaramış görünüyor.

Biz de 32 gün yaptık. Ancak rahip bırakılırsa bir gazla dolar 6 nın altında işlem görürse ve CDS ler 300 e yaklaşırsa 30 ün üstü oranlar yerine 25 üstü oranlar başlayabilir kısa bir süre.

Tam da bu anda bankalar aç gözlülük yapmayıp 32 gün düşse bile yine 30 un üstü oranla 2-3 aya yüksek faiz vermeli ki hükümetin 32 gün altına sıkışmış mevduat vadesi konusunda eli rahatlar, MB na güven tekrar gelebilir.

Ancak MB enflasyon hedefi düşünüldüğünde 32 gün için 25 pek altı olmaz, yoksa ben dahil bir çok kişi en azından yüzde 50 dolara yönelir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Avrupa ülkelerinde ikametgahı bulunma şartı olmadan yabancılara pasaport ile hesap açabilen bankalar ve şartları hakkında bilgisi olan var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sayin kafkaf

Dogrudur yigit bulut dediklerinizi demis olabilid o ayri konu ama turkiyeye dis guclerin operasyon yaptigida tartisilmaz bir gercek. Ben bundan bahsediyorum
    Güçlü olacaksın yaptırmayacaksın o zaman.
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Burgan mobili indiren oldu mu? Telefonumda ne varsa ulasmak istiyor. Diger bankalarda hic bu istekleri almamistim. Sacma degil mi?

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Güçlü olacaksın yaptırmayacaksın o zaman.
    Forumda Yokmu 94 lu yillardan agabeylerimiz? Daha once abd boyle bir yaptirimi birak en ufak huzursuzlukta tr hukumetini devirirdi. Suan cok sukur rest cekebilecek durumdayiz. Daha iyi gunler olacak insallah

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Psikolojik baskı yapıyor, beklentimiz bu diyor ama CB nin de beklentileri var: fetö, halkbank ve hatta Suriye deki fıratın doğusu...
    Papaz o kadar etmez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Avrupa ülkelerinde ikametgahı bulunma şartı olmadan yabancılara pasaport ile hesap açabilen bankalar ve şartları hakkında bilgisi olan var mı?
    Yatirim hesabi da olsa iyi olur...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 410/1030 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •