Originally Posted by rumenigge Günaydın british bu gün de iyi uyuduysan eyvah buralar kopyala yapıştırla dolar yine hocam.. rumenigge hocamm.. Kedileri gördün mü.. ? Arka sayfalarda.. rumenigge vs DeliKAN..
@DaveRunally
Originally Posted by DeliKAN hocam.. rumenigge hocamm.. Kedileri gördün mü.. ? Arka sayfalarda.. rumenigge vs DeliKAN.. gördüm ............
Originally Posted by rumenigge gördüm ............ Yani.... ??
Originally Posted by DeliKAN Yani.... ?? yani derken bir türlü cesaret edip açamadın anketi korktun mu yoksa korkma korkma seni severim ezmem
Originally Posted by rumenigge yani derken bir türlü cesaret edip açamadın anketi korktun mu yoksa korkma korkma seni severim ezmem Seçim yasakları boyunca anket yapmak, anket sonuçları açıklama vs.. gibi şeyler yasak imiş.. Yönetim öyle diyooo... onun için açmadım..
Originally Posted by rumenigge yani derken . Aslında o video çok doğru.. Bu topikte mesnetsiz mesnetsiz, dangur dungur konuşan, sorulara cevap veremeyen evetçiler... Aslında HAYIR için çalışıyorlar.. HAYIR için çalışmak iyidir.. Allah HAYIR'ınızı kabul etsin..
Forum Rules
Yer İmleri