Borsa İstanbul'dan yapılan açıklaması aşağıda bulunuyor:
BISTECH Sisteminde ikinci partitionda zaman zaman fiyat guncellemesi sorunu yasanmaktadir. Sorunun giderilmesi icin calismalar devam etmektedir.
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklaması aşağıda bulunuyor:
BISTECH Sisteminde ikinci partitionda zaman zaman fiyat guncellemesi sorunu yasanmaktadir. Sorunun giderilmesi icin calismalar devam etmektedir.
Sayın Tengri Han, "Enflasyon yükselirken fırsatçılık ve stokçuluk" diye başlık açsanız da orada yazsanız, bizde faydalansak.
Burada hem laf kalabalığı oluyor hemde konunun dışına çıkıyor.
Aslında tüm bunlar enflasyonla dolayısıyla faizlerle ilgili (laf kalabalığı değil yani...)
Arkadaş da öyle yazınca cevap verme gereği duydum...
Ama gene de siz bilirsiniz
Madem bu yönde bir talebiniz var,sayfanın insacamı bozuluyor diyorsanız;
Bu tür konulara daha az girerim bundan sonra...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
bu foruma daha çok üstadların yazdıklarını okumak için giriyorum. anlayacağınız faydam yok ama zararımda yok. forumun seviyeside yüksek lisans hocalarına ders verir mahiyetteydi. Ama son faiz artışı ile ilgili ilgisiz herkes foruma dadandı. seviye nasıl mevduat hesabı açarım, kargocu geldi mi seviyesine düştü. sayenizde üstadları göremez olduk veya yazıları laf salatasında kaybolup gitti. bende hem sizden hemde webster rumuzlu şahsiyetten hemde ilsiz ve bilgisiz arkadaşlardan yeni bir başlık açarak orda yazmanızı özür dileyerek talep edeceğim. lütfen forumu rahat bırakın..
Yani sen şimdi domates fiyatları ile faizler arasında bir ilişki yoktur mu diyorsun?
Pesss.....
Ekim de 10 liradan domates yiyeceksek ekim dede enflasyon uçacak demek ki...
Faizlerin düşmesini daha çok beklersin sen...
Ben konunun mutfağına dair yorumlar yapıyorum aktrol değilseniz sizi neden rahatsız ediyor benim gönderilerim anlayabilmiş değilim...?
saygılar/başarılar
"Ekimde tüketici domatesi 10 liradan alacak: Kimse 3 kilosu 5 liraya domates beklemesin
http://t24.com.tr/haber/ekimde-tuket...lemesin,709271
![]()
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Yer İmleri