Sayfa 461/1030 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    burgan banktan EFT yapma işlemi için engelleme veya zorluk çıkarılıyor mu? burgan bankın mesela internet şubesi arayüzünde IBAN bilgilerime ulaşamıyorum. IBAN bilgilerini mail veya sms olarak gönder dediğimde sistem hatası veriyor. burgan bank bir türlü içime sinmedi.
    Burgan Internet Şubesinde hesap numarasının üstüne tıkladığınız zaman IBAN no çıkıyor. Ben oradan IBAN noyu alıp başka bankadan para aktarımı yaptım. 3-5 dk arasında hesaba girdi bir sorun olmadı.

2. Hafta başından beri oran almadığım banka kalmadı sanırım bugün en yüksek fibabank 28,5 aldım üstüne çıkmadılar.Hatta internet eft limitim nedeniyle paranın tümünü gönderemedim kalanı için yarın düşüş olabilir bu fiyatlandırmayı yapamayabiliriz dendi.
    Fibabank 3 aylık 250 k 28,5 bağlandı..

3.  Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    Normal bir madde. Vadesinden once bozmak icin bankanin onayi gerekir.
    vakıfta bir vadeli hesap açmıştım.. banka özel bi oranla açmıştı hesabımı... internet şubesindem istediğim an para çekebiliyor veya yatırabiliyordum... açılan hesap e vadeli olabilir.. ne olursa olsun tüm bankaların öyle olması lazım bence...

4. mb rezervleri her hafta duserken kimse mb dan faiz indirimi beklemesin ..bu haliyle bile her hafta rezerv erriyor...faiz indirse 1 ayda eritecegini 1 haftada eritir ...en son 14 eylule rakamına gore brut rezerv 68.9 milyar dolara inmis altınla beraber 87.5 milyar dolar ..yine o hafta 1.25 milyar dolar azalmıs brut rezrv ..yarın acıklanır yine .

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    mb rezervleri her hafta duserken kimse mb dan faiz indirimi beklemesin ..bu haliyle bile her hafta rezerv erriyor...faiz indirse 1 ayda eritecegini 1 haftada eritir ...en son 14 eylule rakamına gore brut rezerv 68.9 milyar dolara inmis altınla beraber 87.5 milyar dolar ..yine o hafta 1.25 milyar dolar azalmıs brut rezrv ..yarın acıklanır yine .
    Ayrıca hazine, maliye bakanımız özel bankalara yardım edeceğini deklare etti.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Ayrıca hazine, maliye bakanımız özel bankalara yardım edeceğini deklare etti.
    hangi birine yardım edecekmiş

7. BURGAN'a hesap açmaya gittim, imzaları aldı ancak bizde hesap hemen açılmıyor genel müdürlük onay verirse açacağız dedi MT. Böyle bir uygulama mı var Burgan da ?

8. 1 ay önce Garanti hissesi alan kişi net %19 kazanmış ...
    Burda ortalığı yangın yerine çevirenler yüzünden daha düşebilir diye az almıştım.

O yüzden siz siz olun yatırım yaparken millet ne diyorsa tersini yapın ..

Bazı kişileri ters indikatör yaptım bile burda [emoji6]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 461/1030 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •