Hafta başından beri oran almadığım banka kalmadı sanırım bugün en yüksek fibabank 28,5 aldım üstüne çıkmadılar.Hatta internet eft limitim nedeniyle paranın tümünü gönderemedim kalanı için yarın düşüş olabilir bu fiyatlandırmayı yapamayabiliriz dendi.
Fibabank 3 aylık 250 k 28,5 bağlandı..
mb rezervleri her hafta duserken kimse mb dan faiz indirimi beklemesin ..bu haliyle bile her hafta rezerv erriyor...faiz indirse 1 ayda eritecegini 1 haftada eritir ...en son 14 eylule rakamına gore brut rezerv 68.9 milyar dolara inmis altınla beraber 87.5 milyar dolar ..yine o hafta 1.25 milyar dolar azalmıs brut rezrv ..yarın acıklanır yine .
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
BURGAN'a hesap açmaya gittim, imzaları aldı ancak bizde hesap hemen açılmıyor genel müdürlük onay verirse açacağız dedi MT. Böyle bir uygulama mı var Burgan da ?
1 ay önce Garanti hissesi alan kişi net %19 kazanmış ...
Burda ortalığı yangın yerine çevirenler yüzünden daha düşebilir diye az almıştım.
O yüzden siz siz olun yatırım yaparken millet ne diyorsa tersini yapın ..
Bazı kişileri ters indikatör yaptım bile burda [emoji6]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri