Sayfa 460/1030 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Bu arada aktifin internet ten EFT tutarı Max.kaça çıkabilir?
    Aktifbank işlem limitleri bölümüne bakarsanız ; bir müşteri limiti bir de banka üst limiti haneleri vardır. banka üst limiti 100 bin tl. dir. Çoğu bankada aynı yönde. Aktifle çalışanlar genelde eft sıkıntısı yaşamaz. Müşteri temsilcinizin cep telefonuna , banka şb. md. lüğüne hitaben resmi eft talep dilekçesi yazıp, imzalayarak resmini watsap la atıyorsunuz. 10 dk. da limitsiz tüm parayı istediğiniz yere ücretsiz eft yapıyorsunuz.

2. Ülkede eyy diye seslenen olmadığı zaman huzursuz olmaya başlıyorum. Ne zaman sessizlik olsa korkarım. Mezarlıklar çok sessizdir ve ben çocukluğumdan yana mezarlıktan ve yakınından geçemem.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aktifbank işlem limitleri bölümüne bakarsanız ; bir müşteri limiti bir de banka üst limiti haneleri vardır. banka üst limiti 100 bin tl. dir. Çoğu bankada aynı yönde. Aktifle çalışanlar genelde eft sıkıntısı yaşamaz. Müşteri temsilcinizin cep telefonuna , banka şb. md. lüğüne hitaben resmi eft talep dilekçesi yazıp, imzalayarak resmini watsap la atıyorsunuz. 10 dk. da limitsiz tüm parayı istediğiniz yere ücretsiz eft yapıyorsunuz.

burgan banktan EFT yapma işlemi için engelleme veya zorluk çıkarılıyor mu? burgan bankın mesela internet şubesi arayüzünde IBAN bilgilerime ulaşamıyorum. IBAN bilgilerini mail veya sms olarak gönder dediğimde sistem hatası veriyor. burgan bank bir türlü içime sinmedi.
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4. BIST teki FETÖ cular bilgisayar yazılımını NASDAQ tabanlı yaptığından beri borsamız iflah olmadı.

ALDATILDIK... :-)

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul'dan yapılan açıklaması aşağıda bulunuyor:

BISTECH Sisteminde ikinci partitionda zaman zaman fiyat guncellemesi sorunu yasanmaktadir. Sorunun giderilmesi icin calismalar devam etmektedir.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Burgan dijitali acarken bir madde var. Derki
    Kisi mevduat gununden once parasini cekmek isterse bankanin onayi sartiyla cekebilir. Bu madde sacma degilmi. Vadeyi boz deyince bozmayacak bankanin onayi gerekecekmis.
    Normal bir madde. Vadesinden once bozmak icin bankanin onayi gerekir.

Güldüren hesap dolar 6,5% olmuş.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

7. Eminiş Ambalaj konkordato ilan etti
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    bugün nkolay al sat yaptım

258 günlük verdi

hani vermiyodu

syg,
    Ben 2 gundur alamıyorum 300k param orada bugün daha denemedim.. Aktife cok kimse sıcak bakmiyor ama hemen hemen bütün bankalardan daha düzgün calisiyorlar.. eft havale ucretsiz..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 460/1030 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •