Sayfa 457/1000 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Önemli bulduğum bir açıklama:

İş Bankası genel müdürü , Adnan Bali: Biz ancak 2011 yılında eurbond piyasasına girebildik. O nedenle elimizdeki kaynaklar uzun vadeli değil. Bu nedenle şu anda sanayiciyi uzun vadeli olarak fonlayamıyoruz.
    Mevduatlarda maksimum vade 32-45 gün arası. Bunun üzerine çıkmıyor.

Bu kriz ile sermaye yeterlilik rasyosu %13'lere indi.
    ben bu bankaların açıkladıkları sermaye yeterlilik rasyolarına da pek güvenmiyorum ya neyse

2.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    ben bu bankaların açıkladıkları sermaye yeterlilik rasyolarına da pek güvenmiyorum ya neyse
    KGF kredileri diyorum başka bir şey demiyorum. Bu KGF kredilerini bu denli büyük mebleğlarda kim planladıysa ülkeye çok büyük kötülük etti. Keşke batacakları o zaman batırsalardı da bugünlerde iltihap bütün vücudu sarmasaydı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali;

-Topladığımız kaynağın çok ötesinde kredi vermiş durumdayız.

Bu ne demek yahu....Koskoca Isc patronu böyle açık açık batırdık diyor....Bankada kasa elemanı böyle konuşsa işten atılır.....

4.  Alıntı Originally Posted by Cool76 Yazıyı Oku
    İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali;

-Topladığımız kaynağın çok ötesinde kredi vermiş durumdayız.

Bu ne demek yahu....Koskoca Isc patronu böyle açık açık batırdık diyor....Bankada kasa elemanı böyle konuşsa işten atılır.....
    Vermek zorundaydı. KGF

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Altın hakkında incelemelerim devam ediyor.Misal elmas dünyada oluşumu devam eden bir şey.Yani karbon bazlı habire oluşan bir şey.Altın ise dünyadaki miktarı belli,nihai bir noktası var,bitcoine falan benzemez,kafan kızıp mitcoin yaparsın da yeni altın getir dedi mi gidip bilmemne madeninden eskisi kadar bulamazsın,üretemezsin .Altın mikro düzeylerde cep telefonları,medikal sanayide falan da kullanılıyor.Cep telefonlarında kullanılan altının geri dönüşümü de parasını kurtarmadığından yapılmıyor benim bildiğim.Altın özellikleri açısından çok ama çok önemli bir emtia.Merakla izlemekteyim kendisini)))))))
    Altinin %95 i mucevher olarak kullaniliyor. Yani fazla kafa yormaya gerek yok

Zamanin varsa su iliskiyi arastir

God = Gold

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    koy gitsin rahvan gitsin diyor türkce si
    aynen bencede ******edin kafaya takmayin

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Olsun Ahmet... sana hitaben bir yazı yazılmıştı,bu kadar malk mülk var, bedava balık,bedava bilgi peşindesin mealinde...sende;bu kadar enayi varken değerlendirmemek yanlış olur gibi bir şeyler yazmıştın

şimdi birde ...... oldun

not:o mesajı silmiş olabilir ama muhtemel benim alıntılı mesajım hala forumdadır..
    madem o kadar malim mulkum varmis sor bakalim arkadaslarina bu adam neden Amerikada surunuyormus

Yahu akliniz yokmu sizin? Sacma sapan yaziyorsunuz

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    KGF kredileri diyorum başka bir şey demiyorum. Bu KGF kredilerini bu denli büyük mebleğlarda kim planladıysa ülkeye çok büyük kötülük etti. Keşke batacakları o zaman batırsalardı da bugünlerde iltihap bütün vücudu sarmasaydı.
    valla muhalifi yandaşı bütün herkes ağız birliği etmişcesine bankalar taş gibi hiçbişey olmaz diyor ama bu bankalardan kredi almış şirketler patır patır batıyor. aksi gibi devlette bankalara her türlü desteği vermeğe hazırız diyor. sorun yoksa ne desteği?

bu benim gibi sade vatandaşta güven oluşturmanın aksine aşağıdaki(eğer paylaşmayı becerebilirsem) internet meme'nin yarattığı imajı yaratıyor.

biraz daha dürüst ve şeffaf olsalar aslında herşey çok daha güzel olacak. tarafsız basın ve şeffaflık olmayınca herşey komplo teorileri ve bizim hayal gücümüze kalıyor. benim misal şuan için Türk bankacılık sistemiyle bir alakam kalmadı... olanların cesaretine hayranım. ytd

Attached Images Attached Images

Sayfa 457/1000 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •