Sayfa 22/216 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

  1. Herkezin olumlu gördügu yatirim bu sekilde devam edemez, baska nedenler ve sebepler var, makro insaat yonetimi ile alakali diye dusunuyorum

  2. Düşüşten dolayı buraları konuşsakta farz edelim 42,5u geçtiğinde mesela 56 olduğunda bazı 42,5tan alan arkadaşlarda satış verecektir ayrılmak isteyecektir buda son derece normal olacaktır. 56 dan 48 e düştüğünde panik yaparak satacak değilim.
    Uzun vadeciyim ve istanbuldaki konut sektörünün çok daha fazla gelişeceğini öngörüyorum.
    Kişisel düşüncelerimi paylaşıyorum söylediğimi kendi akıl süzgecinizden geçiriniz kendinize göre hareket ediniz hatta beni eleştirin ki yanıldığım göremediğim noktalarda bana da yol gösterin.

  3. 3 yıl sonra buraları okuduğumuzda yorumlarımızın düşüncelerimizin nasıl olduğunu yanılgılarımızı daha iyi anlamak adına forumu okuyan arkadaşlarda bir şeyler paylaşabilir mi? Kimse kimseyi yargılayacak kızacak değil piyasayı yönetecek adamında forumda olacağına inanmıyorum. Mutlaka duyduğunuz gördüğünüz bir şeyler vardır.

  4. #172
     Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    3 yıl sonra buraları okuduğumuzda yorumlarımızın düşüncelerimizin nasıl olduğunu yanılgılarımızı daha iyi anlamak adına forumu okuyan arkadaşlarda bir şeyler paylaşabilir mi? Kimse kimseyi yargılayacak kızacak değil piyasayı yönetecek adamında forumda olacağına inanmıyorum. Mutlaka duyduğunuz gördüğünüz bir şeyler vardır.
    Sayın supersinan, en doğru yol kendi seçtiğiniz yoldur. 3 yıl uzun bir süre umarım haklı çıkarsınız.

  5. aber ve Söylentilere İlişkin Açıklama A+ A-
    Özet Bilgi
    Basında Çıkan Haberler Hakkında
    İlgili Şirketler
    [TOKI]
    İlgili Fonlar
    []
    Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama

    Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -

    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

    Bildirim İçeriği

    Açıklamalar
    Basında çıkan ve Park Mavera III gayrimenkul sertifikası ihracında bazı yatırımcılara iskontolu gayrimenkul sertifikası satıldığına yönelik haberlere ilişkin açıklamamız aşağıdadır.
    Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından 03.04.2017 tarihli KAP duyurusunda bildirildiği üzere, 29-30-31 Mart 2017 tarihinde Park Mavera III projesine ilişkin sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilen Gayrimenkul Sertifikası halka arzında, toplam 143.242.425,00 TL değerindeki her biri 42,50 TL olan 3.370.410 adet Gayrimenkul Sertifikası satışı gerçekleştirilmiştir.
    Bu ifadeden açıkça anlaşılacağı üzere, talep toplama 42,50 TL'den sabit fiyatla gerçekleştirilmiş ve herhangi bir yatırımcıya hiçbir şekilde bir fiyat iskontosu yapılmamıştır. Dolayısıyla halka arzımızda bireysel ve kurumsal yatırımcıların tamamına 42,50 TL den sertifika satışı gerçekleştirilmiştir.
    Kamuoyuna Duyurulur
    Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. #### Yatırım Tavsiyesi değildir.####

  6. #174
    TOKİ nin bugün yaptığı açıklamadan sonra jöleliye büyük bir baştan `harekete geç` emri gelmiştir diye düşünüyorum. Bakalım hislerim beni yanıltacak mı !...

  7. https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...esi-baskanligi

    Açıklama yapmak zorunda kaldılar, her ne kadar fiyat düşüşüne cevap verecek bir durum olmasa da bazı şeylerin farkına varılması açısından iyi oldu.

  8. Geri donus basladi 40,42 suan

Sayfa 22/216 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •