Sayfa 479/1000 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Laf salatasi hocam bunlar fed 10 yillik fln fisman
    Tl sadece rte ye bakiyor

2.  Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    Kime ne sorulmuş?

Haberde “dolar ile ilgili†bir mesajdan dolayı tutuklanma olduğu yazıyor !!
    Ne amacım olabilir?
    Herkes istediğini paylaşmakta özgür,ülkenin hali malum korku imparatorluğu yaratılmak isteniyor ve kısmen de başarıldı maalesef ...
    mesajım sana değil dostum yanlış anlama ,

hakime, savcıya

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın üye affınıza sığınarak bu dolar ne yapmak nereye varmak istemektedir? ''gelirse ekime,gelmezse....kasıma mı''demek istemektedir?
    Valla dostum ben okadar bilgili değilim ama birileri frenliyor gibi.

4. twitter@JonDowes 2 yıllık yok gibi bir mesajını gördüm sanki, şimdi netleşmiş oldu

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    1.150 milyar dolar sendikasyon kredisi 980/1150:%85.2 oranında çevrilmiş gözüküyor,net çevirme oranı için ödediği faizi de düşmemiz gerekiyor,o zaman oran biraz daha düşüyor Akbank en kolay sendikasyon kredisi sağlayan banka olduğu için öncüydü ,muhtemelen diğer bankalar daha düşük oranda borçlarını çevireceklerdir,aradaki fark kadar yurt dışına döviz çıkışı olacak,bankadan net döviz çıkışı olacaktır.,öncekilerin aksine,bu sefer yenilenen kısmının tamamen 1 yıl vadeli olması,2 yıllık vadeli kısmının olmaması ise olumsuz olarak yorumlanabilir.

Not Akbank genel müdürünün söylediği yanlış değil doğru, ama eksik.Yenilenen kredinin bir 1 yıllık kısmı vardı 945 milyon dolar,o 980 milyon dolar olarak %104 olarak yenilenmiş ama bir de 2 yıllık kısmı vardı 205 milyon dolarlık olan, o kredi yenilenmemiş.:
    homo sum humani nihil a me alienum puto

Alıntı Originally Posted by ni.ko Yazıyı Oku
    twitter@JonDowes 2 yıllık yok gibi bir mesajını gördüm sanki, şimdi netleşmiş oldu
    Evet,sendikasyon kredisinin 2 yıllık bölümü yenilenmedi.

6.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Banka uzun vadeli pozisyon taşımak istememiş olabilir mi ?

7. Çok sağolun hocam, aynı zamanda açıklamaların arka planı/ örtülen kısmı için örnek vaka.
    Zaten orta-küçükler için %70 ortalama konuşuluyordu, bu oranda destekler nitelikte.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    homo sum humani nihil a me alienum puto

Sayfa 479/1000 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •