Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
Arama sonucu : 34 madde; 9 - 16 arası.

Konu: Zarar riski

1.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Zincir emir uzun süreli mi yoksa günlük ayarlanan bir şey mi?
    Ben günlük ayarlaniyor diye biliyorum ama sizi yanıltmis olmayayım.Araci kurumumuza sorma şansınız varsa onlar bilir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by emrek83 Yazıyı Oku
    Ben günlük ayarlaniyor diye biliyorum ama sizi yanıltmis olmayayım.Araci kurumumuza sorma şansınız varsa onlar bilir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Vertuda yakalandim ya öylesine sormuştum gerçek oldu
    Elimde kaldı hisse

3.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Vertuda yakalandim ya öylesine sormuştum gerçek oldu
    Elimde kaldı hisse
    Üzüldüm.Bende takip ediyordum 3'lerden beri.Çok şişmişti bu şekil bir dönüş hareketi beklenmeliydi zaten.Umarım maliyetine gelmeden zararsız kurtarabilirsiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by emrek83 Yazıyı Oku
    Üzüldüm.Bende takip ediyordum 3'lerden beri.Çok şişmişti bu şekil bir dönüş hareketi beklenmeliydi zaten.Umarım maliyetine gelmeden zararsız kurtarabilirsiniz.
    Cok büyük bir kaybım yok ama ders almak açısından iyibir tecrübe oldu. Ben biraz daha gider diye düşünmüştüm. Maliyetim 5.80 civarı neyse ki lotum azdı. İkinci dibi görmeden satma şansım var mı acaba, nasıl olabilir, tabanda bekleyen 800bin lot varmış.

5.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Cok büyük bir kaybım yok ama ders almak açısından iyibir tecrübe oldu. Ben biraz daha gider diye düşünmüştüm. Maliyetim 5.80 civarı neyse ki lotum azdı. İkinci dibi görmeden satma şansım var mı acaba, nasıl olabilir, tabanda bekleyen 800bin lot varmış.
    İnanın şu durumda ne olacağını bilmiyorum.Panikle herkes malı yığmıştır tabana,pazartesi için ne olur kimse bilemez.Borsa sabır işi,acı tecrübeler ederek öğreniliyor maalesef.

6.  Alıntı Originally Posted by emrek83 Yazıyı Oku
    İnanın şu durumda ne olacağını bilmiyorum.Panikle herkes malı yığmıştır tabana,pazartesi için ne olur kimse bilemez.Borsa sabır işi,acı tecrübeler ederek öğreniliyor maalesef.
    Haklısınız, bakalım görelim pazartesi. Şu tarz kademe analizleri nasıl okunur pek bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz.
    http://graph.foreks.com/grafik/webfx...sp?hisse=vertu
    Kademe yazan çubuklar,boşluklar var... hangisi alış hangisi satış?

7.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Haklısınız, bakalım görelim pazartesi. Şu tarz kademe analizleri nasıl okunur pek bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz.
    Bu gösterdiğiniz grafik kademe analizi.Hisse hangi fiyattan kaç lot işlem görmüş alış satış dahil şekilde onu gösteriyor.Ayrıntılı derinlik programlarında hangi fiyattan ne kadar alış-satış olduğu görülebilir de baktığınız yüzeysel program buradan onu anlayamazsınız.Burayı okumak basit hangi fiyattan toplam kaç lot işlem olmuş olay bu.

8.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Şunu okuyabilirz buradan hissede 5.49 dan sonra tabana kadar hiçbir alıcı yokmuş.En fazla işlemi 6.10 TL kademesinden yapmış.

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •