Sayfa 80/350 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sen dikkat et bence.. birdahakine kimliksizin biri gelir ortaya etmez başka yere ediverir.

burda beni bilen biliyordur zaten ne kazandığımıda ettiğimide. dondan fırlar gibi fırlıyorsun herzaman.

bir kaç arkadaşın hatırına susuyorum. bunuda bil yani.
    İsabet olur bencede sus. Sadece izle. SEVİYESİZLİK yaparsan anlayacağin dilde alirsin yükünü. Bu arada Kimliksizlerin tümünün kimliği belli. Sadece yedikleri halt için sıranın kendilerine geleceği günü beklicekler.

Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku
    İsabet olur bencede sus. Sadece izle. SEVİYESİZLİK yaparsan anlayacağin dilde alirsin yükünü. Bu arada Kimliksizlerin tümünün kimliği belli. Sadece yedikleri halt için sıranın kendilerine geleceği günü beklicekler.
    o kimliksizler kenef olsa girilmez diyimde konu kapansın ozaman.. akşam akşam : D

3.  Alıntı Originally Posted by matador38 Yazıyı Oku
    Ağustosdada durum bu
    Not: her işlem için 50 puan düşülmüştür. Ayrıca sinyallerin kurumdaki gerçekleşme fiyatları işlenerek tablo oluşturulmuştur.
    eylülde 2,3,4 ve 6 nolu sistemlerin ağırlığını artıracağım. 1,5,7,10 ise azaltacağım. 11 ve 12 ise çok farklı mantıkda çalıştığı için aynen devam edecek.

Not: her işlem için 50 puan düşülmüştür. Ayrıca sinyallerin kurumdaki gerçekleşme fiyatları işlenerek tablo oluşturulmuştur.
    sistem ortalaması zararda ancak ben portföyde kar yazdım. neden böyle olduğu ağustos açıklamasında var

4.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Sayin emlak hoca az cok seni tanidim kotu niyetli degilsin formda yazmayida seviyorsun fakat bu baslik farkli ozel bir baslik.

Gecmisi cok eski 5 yila dayaniyor buradaki insanlari cogu yuz yuze tanismis kisiler ayrica tiberusu ben dahil 5 6 kisi yuz yuze gorusmus kisileriz. Hepimizin birbirimize karsi belirli bir saygisi ve sevgisi olstu bir aile gibi goruyoruz birbirimizi.

Tiberiusta bize bu sistem saglayan saygin bir kisi. Yani yalanla dolanla isi olacak en son kisi. Dolayisiyla ona karsi saygimiz dahada buyuk.

Elbetteki elestiri ve sorgulama olmali bunu bende cok severim ancak bu elestiriler hem cok sivri bir dil hemde dalga gecer niyetle e birde tiberiusa gonderme yapilaraktan yapilinca haliyle hepimiz geriliyoruz.

Bu topigin ortami biraz daha farkli emlakcim biraz daha dikkat edebilirsen hepimiz acisindan daha iyi olur.

Bir ara sistem tasarliyordun neler oldu naptin biraz bahset istersen. Birbirimize fikir vermis oluruz

Erhan'cım bize son yazdırdığın strateji bence asrın buluşu.
    Bu vesileyle tebriklerimi sunayım dedim.
    Basit ama destansı bir kurgu.
    O linki paylaşsan bir çığır açarsın ama haklı olarak paylaşacağını sanmam.
    Getiriyi birkaç ayda 10'dan 90'a çıkarmak inanılmaz birşey.
    (o kurguyu kullanmıyorum diyeceğini tahmin ediyorum)
    vahap beyaz, ahmet çakar ....

Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Sayin emlak hoca az cok seni tanidim kotu niyetli degilsin formda yazmayida seviyorsun fakat bu baslik farkli ozel bir baslik.

Gecmisi cok eski 5 yila dayaniyor buradaki insanlari cogu yuz yuze tanismis kisiler ayrica tiberusu ben dahil 5 6 kisi yuz yuze gorusmus kisileriz. Hepimizin birbirimize karsi belirli bir saygisi ve sevgisi olstu bir aile gibi goruyoruz birbirimizi.

Tiberiusta bize bu sistem saglayan saygin bir kisi. Yani yalanla dolanla isi olacak en son kisi. Dolayisiyla ona karsi saygimiz dahada buyuk.

Elbetteki elestiri ve sorgulama olmali bunu bende cok severim ancak bu elestiriler hem cok sivri bir dil hemde dalga gecer niyetle e birde tiberiusa gonderme yapilaraktan yapilinca haliyle hepimiz geriliyoruz.

Bu topigin ortami biraz daha farkli emlakcim biraz daha dikkat edebilirsen hepimiz acisindan daha iyi olur.

Bir ara sistem tasarliyordun neler oldu naptin biraz bahset istersen. Birbirimize fikir vermis oluruz
    tiberus hoca nereden çıktıki.

ben onu kast etmiyorum " GENEL MANTIK YAZIYORUM " sn tiberus un bilgisinden şüphe yok.

ayda 30 50 ürettim diyen adama maaşın kaç para diye sorarlar.

birazda espri katıyoruz işte.. bu kadar ciddi olmakla kafanda saç kalmaz... bak buda genel. üstüne alınan alınıyor nede olsa.

6. Ben 2016 da kabaca -27.000 puan kaybettim , tabi sermaye ve kaldiraç kuşa döndü 2017 de 32.000 puan kazandim 2018 de suan 43.000 puan civari kazanç var 2016 sonunda kaldiracin dusmesinden dolayi totalde halen zarardayim

Şimdi arkadaslarin iddasi aylik 25.000 puan kazandigi yonunde yillik 300.000 puan yapar

Ben samimi olarak soruyorum reel olarak son 1 yilda sabit kaldiracla aylik ortalama birakin 25.000 puani ortalama 15.000 puan kazandiniz mi? Yani yillik 180.000 puan kazandiniz mi?

Eğer piyasada bu puanlari kazanan sistemler varsa ben gercekten viop islemlerini sonlandirmayi dusunurum çünkü o sistemlerin icinde kazanma ihtimalim cok düşük yada yok denebilir

Lütfen samimi cevap veriniz eğer cevap vermiyeceksenizde sizde forumda kafa karisikligina sebep olmayin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Ben 2016 da kabaca -27.000 puan kaybettim , tabi sermaye ve kaldiraç kuşa döndü 2017 de 32.000 puan kazandim 2018 de suan 43.000 puan civari kazanç var 2016 sonunda kaldiracin dusmesinden dolayi totalde halen zarardayim

Şimdi arkadaslarin iddasi aylik 25.000 puan kazandigi yonunde yillik 300.000 puan yapar

Ben samimi olarak soruyorum reel olarak son 1 yilda sabit kaldiracla aylik ortalama birakin 25.000 puani ortalama 15.000 puan kazandiniz mi? Yani yillik 180.000 puan kazandiniz mi?

Eğer piyasada bu puanlari kazanan sistemler varsa ben gercekten viop islemlerini sonlandirmayi dusunurum çünkü o sistemlerin icinde kazanma ihtimalim cok düşük yada yok denebilir

Lütfen samimi cevap veriniz eğer cevap vermiyeceksenizde sizde forumda kafa karisikligina sebep olmayin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erhan birkaç ayda 15'den 90'a yükseldi. %600
    Ancak Erhan hoca yükselişe geçtiği noktada müthiş bir buluşa imza attı.
    Yükseliş tesadüf değil.

8.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Erhan birkaç ayda 15'den 90'a yükseldi. %600
    Ancak Erhan hoca yükselişe geçtiği noktada müthiş bir buluşa imza attı.
    Yükseliş tesadüf değil.

Çağlar da bir kaç ay içinde 3'e katlamış.
    Benim dikkatimi çeken rakamlar bunlar.
    Ayda 25 tutturdular mı bilemem ama bu rakamları legal yoldan tutturmak büyük başarı.

Sayfa 80/350 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •