Sayfa 558/1030 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bazıları açıkça MB bağımsız değil....Biz poz almayız diyorlar....Bazıları MB kısmen bağımsız davranabiliyor , bu toplantıda da kaymaklı bir faiz artırımı olursa poz açarız diyorlar ...Ne bileyim herkes MB bağısız olmalı falan diyor ama kanunlara bakınca adam nasıl bağımsız olacak !!!!!!!!!!!!!! Bir gecelik KHK ye bakıyor bu işler

Neyse politika faizinden öte TUIK in gerçek enflasyon rakamları açıklaması bence daha önemidir....Gıdaya %50 zam geldiği dönemde %0.06 gıda enflasyonu diyen bir kurumumuz var maalesef...............

Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Biraz önce odea ya gittim 260k için 32 güne 25,5 verdi. Üstü mümküm değil, faizler düşüşte falan hikayesini okudu.
    Odea günlük oksijen plus bile 250 bine kadar (5K açıkta ) 25.75 veriyor...Tutturmuşlar bir faizler düşüşte mavrası gidiyorlar...Bu haftayı biraz da bizim forumu kullanarak ucuza kapattılar. Yıl sonu en yüksek kar açıklayanlar yine onlar olacak...Hem döviz al sat makasından vurdular, hem mevduat müşterisinden...Eft, havale, Kredi kart ücreti, BSMV, HİÜ, Faiz gözleri doymadı...Gerçek enflasyon rakamı 30'un üzerinde, onlar halen bizi tırtıklama derdinde...

NOT: GÖSTERGE FAİZ 26,18 %

3. Bizim ülkemizde kim alıyor bu ücreti merak ediyorum !! Amazon saatlik asgari ücreti 15 USD yapmış yani 90 TL * 8 saat =720 TL günlük*30 gün 21.600.- TL aylık.

https://www.bloomberght.com/haberler...lara-cikariyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    HSBC de dün hesap açmak için 14:00 gibi uğradım.........Hesap Numaram akşam 6:30 da geldi....
    Malesef HSBC'de hesap acmak icin islemler 2 saat suruyor.
    Bu nedenle benim eve geldi mt zaman kazanmak icin.
    Ben de ertesi gun gidip imzalari attim.
    HSBC'nin en guzel avantaji burada Premier iseniz diger HSBC ulkelerinde de Premiersiniz.
    Bu ulkeler arasinda eger yurtdisi hesabiniz varsa hic bir ucret odemeden para transfer edebiliyorsunuz.
    Kredi karti, en yuksegi bile, bes para etmez.
    Hic bir avantaji yok.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Malesef HSBC'de hesap acmak icin islemler 2 saat suruyor.
    Bu nedenle benim eve geldi mt zaman kazanmak icin.
    Ben de ertesi gun gidip imzalari attim.
    HSBC'nin en guzel avantaji burada Premier iseniz diger HSBC ulkelerinde de Premiersiniz.
    Bu ulkeler arasinda eger yurtdisi hesabiniz varsa hic bir ucret odemeden para transfer edebiliyorsunuz.
    Kredi karti, en yuksegi bile, bes para etmez.
    Hic bir avantaji yok.
    Syg,
    AHL'de ki premier lounge bence en iyi avantaji. (istanbul aktarmali yurtdisina ucanlar icin)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    AHL'de ki premier lounge bence en iyi avantaji. (istanbul aktarmali yurtdisina ucanlar icin)
    Aynen, bunu unuttum.

Tek avantaji budur.

Avantaj puan kazandirir diyor ama bugune kadar 30K TL harcama yaptim 1.5 TL lik puan vermis.

Bir sonraki ucusumda bir deneyeyim bu Premier Lounge'u malum digerleri hep kapattilar.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    HSBC de dün hesap açmak için 14:00 gibi uğradım.........Hesap Numaram akşam 6:30 da geldi....
    Sizin yine iyimiş benim perşembe başvuru yaptım 2 saat bekledim pazartesi açıldı hesap

8.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Bizim ülkemizde kim alıyor bu ücreti merak ediyorum !! Amazon saatlik asgari ücreti 15 USD yapmış yani 90 TL * 8 saat =720 TL günlük*30 gün 21.600.- TL aylık.

https://www.bloomberght.com/haberler...lara-cikariyor
    onu öyle hesaplama 15 dolar abd'de 15 lira gibi.

abd de bir mc çalışanı mesela 1600 dolar alıyor, ama burada 1600 lira.

aynı firmada 2 çalışanda aynı hamburgeri yapıyor ama alım güçleri arasında okyanuslar kadar fark var.

Sayfa 558/1030 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •