Sayfa 587/1030 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by evren77 Yazıyı Oku
    hızlı davranmıssın . Negatif faiz devam ettikçe kaçış hızlanması lazım bakalım
    ayagımı alıstırdım
    y.t.d.

2. Motor hacmi büyük olduğundan Ne kadar MTV, sigorta, kasko ödüyorsun. diye sormuştum
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bu enflasyona karşı Dolar ve faizin stabil kalma nedeni 12 ekimdir.
    Herkes yüzde 95 oranda Rahibin bırakılmasını fiyatlıyor.
    Tersi olursa kızılca kıyamet.
    Ancak beklenen olursa da zaten kar realizasyonu gelebilecekken bir de bu enflasyon verisi geldi ki....
    O gün piyasalar çok volatif olabilir.

Ancak esas 3 kasımda herşey daha iyi sorgulanır. Enflasyon "en kötüsü geride kaldı"yı teyid etmezse....
    Ya canını ya malını der gibi ya faiz ya dolar olacak sanki.
    Rahibin Av. AYm ye başvurmuş zaten oyun sahneye konuyor. yani rahib serbest bırakılacak. reis biz değil aym bıraktı diyecek kanunlar ne derse biz ona güveniyoruz diyecek. oyun bu.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Rahibin Av. AYm ye başvurmuş zaten oyun sahneye konuyor. yani rahib serbest bırakılacak. reis biz değil aym bıraktı diyecek kanunlar ne derse biz ona güveniyoruz diyecek. oyun bu.
    Yurtdışına çıkış yasağının kaldırılması için başvuruyorlar AYM ye, AYM nin yetki alanında değil, o başvuru ile serbest bırakılmaz rahip.
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

5.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    faiz enflasyona neden oldu işte, bizzat görmüş olduk

Faiz indirimi yakışır
    Albayrak: Haftaya enflasyonla mücadele çerçevesini açıklayacağız- NTV
    Başkan Erdoğan önümüzdeki günlerde "işte gördünüz mü ben haklı çıktım, Enflasyon neticedir, faiz sebeptir" diyebilir.

Yani aslında bir şekilde haklı çıktı

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Motor hacmi büyük olduğundan Ne kadar MTV, sigorta, kasko ödüyorsun. diye sormuştum
    sayfada teknik özzellikleri tıklasaydınız 6 aylık mtv bilgisini görecektiniz burda konu dışına çıkmış oluyoruz. yanlış anlaşılma olabilir.sıgorta ise sizin kaz yapıp yapmadığınızla ilgili artış veya düşüş gösterebilir. kasko ise farklı her yerden fiyat alabiliyorsunuz ben 2 bin tl ye kasko 525 tl ye sgorta yaptırmıiştım. 6 aylık mtv ise 730 tl.

7. Özel meselelerinizi özelden konuşun

8.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Yurtdışına çıkış yasağının kaldırılması için başvuruyorlar AYM ye, AYM nin yetki alanında değil, o başvuru ile serbest bırakılmaz rahip.
    zaten aym'nin rahibin görüşme programına alması en az 2 ay sürer

Sayfa 587/1030 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •