Sayfa 339/809 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Hariçten gazel gibi olacak ama...
    Gömmek için "kapanışlar" açısından 3 kr erken, fibo için 7 kr geç! (bkz: günlük garfik aşağıda)
    Endeksin durumu muallak...
    Ben sözü edilen rakamlara götürecek olsam, hazır ortam varken, burada yazacak adam kalmayana dek dökerim
    Bu şirketin sahibi Sahol tahtasında 2 günde 1 post var. (bkz: sabancı effect).
    Gönlünüze göre olsun inşallah.

2.  Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    süper bir hisse herkes alsın 9,77 son dakikada 9,71 e kadar satıyorlar al koseye at torunların beklesin iyi haberin karslıgını verdiler
    Aldın mı ki verdiler?

3. Asap hc bu nasıl bir grafik ya. Nakış olmuş. Kopamamissin yine. Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Ben sözü edilen rakamlara götürecek olsam, hazır ortam varken, burada yazacak adam kalmayana dek dökerim
    Onu denediler.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Asap hc bu nasıl bir grafik ya. Nakış olmuş. Kopamamissin yine. Ytd.
     Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Onu denediler.
    @Spenc hocam:
    Gerçekten de "kapanış" grafiğini nakış gibi işliyor muhterem. Buradan ben de alkışlıyorum kendini.
    Ki dünün-bugünün mevzusu değil. Sayesinde hangi kağıda baksam bir de kapanış grafiğini kontrol ediyorum bir süredir:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...67#post2642667
    PS: Soda' mı limonlu severim.

@poem:
    Üstadım: Zaman geçtikçe beklenti yükselir, sabır azalır ortalama yatırımcı için normal olarak. Zamanın da bir maliyeti vardır nitekim.
    "Tekke-çorba" deyiminin kökeni bu sanırım. Bekleyenlerin sabrına değer umarım.

6. Bence kords un şöyle güzel bir tarafı var. Tahtaci dökmek istiyorsa oraya bir an önce götürüyor. Hatirlayin 9.22 gördüğümüzde birkaç günde hemen 7.68 e vurdu. Sonra hemen yükseldi. Bence yarın hızlıca 9.38'i görürüz. Asagisi gelir mi bilmem.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Endoplazmik Yazıyı Oku
    Bence kords un şöyle güzel bir tarafı var. Tahtaci dökmek istiyorsa oraya bir an önce götürüyor. Hatirlayin 9.22 gördüğümüzde birkaç günde hemen 7.68 e vurdu. Sonra hemen yükseldi. Bence yarın hızlıca 9.38'i görürüz. Asagisi gelir mi bilmem.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn Endoplazmik söylediğiniz yerin altlarina ya da sn poem in dediği yerlere gelirse bilanço öncesi naparsiniz? Sanırım birçok kişide siz ne yaparsanız onu düşünüyordur. Yapar mı bilmem ama poem in dediğinin aşağısina bile hazırım. Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sn Endoplazmik söylediğiniz yerin altlarina ya da sn poem in dediği yerlere gelirse bilanço öncesi naparsiniz? Sanırım birçok kişide siz ne yaparsanız onu düşünüyordur. Yapar mı bilmem ama poem in dediğinin aşağısina bile hazırım. Ytd.
    Aslında güzel olur o rakamlar.
    Sn. Asap zaman konusunu işlemiş ama yüklü miktarda para sokmak için bazen zamana da ihtiyaç oluyor. Bu da bardağın dolu tarafı denebilir.

Sayfa 339/809 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •