Sayfa 594/1030 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün Burgan yaşadığım macerama mı anlatayım .

Biraderin hesabı da vardı .

Limit 500000 dem 30 000 düşürmüşler .

Telefon bankacılığından artırıldı .

Ama telefon onayı bende anında gelen saniyesinde onda gelmedi .

Şube dilekçe kabul olmaz dedi form doldur vs vs .

Onay genel merkeze gidecek çağrı merkezi arayacak vs vs .

En sonunda yakındaki bir şubeden yazılı talimat şubeye fakslandı öyle oldu .

Yaklaşık 5 saatte çıkış olmadı internetten hiç limite bakmamış .

Güvenlik için siber saldırı vs diye limit düştü demişler .

BDDK ya şikayet ederim vs şöyle dedim ama demedi sanırım o yüzden beklettiler.

Para gelirken hıpır hıpır para çıkarken meee yaptılar .

Hsbc den bağladık orada da gol atıyordu.

Valörlü açmış defterde farkettim gün sonu düzelteceğiz merak etmeyin diye gülen surat gönderdi whatsapp dan .

Baktı Adam biliyor prosedürü hemen r yaptılar

Bakalım burada hangi çılgın maceralar olacak

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

siber saldırı olayını bana da söylediler. yahu dedim size eft 5 dakkada geldi, sizden aynı bankaya 1 saatre gitti. siber saldırı var diyip durdu. yersen.

2. Arkadaşlar , bu forumu okuyup yazanların %96 sı aynı yönde yol alan yolcular. Ancak, bu yolda ilerlerken tıpkı koşucular gibi hırs yapanlar var. Benim siyasi fikrimi hiç bir zaman burada tartışmam, zira faydası yok. Burada amacım paramı nasıl korur ve üstüne ekleme yapabilirim. Demek istediğim şeyi aslında anlıyor ama dolaylı yazdığımı fark edemeyecek kadar hırs yaptığınızdan soluklanmadan itiraz ediyorsunuz.
    karşı tarafın en büyük meziyeti, sabırlı ve inatçı olmasıdır. heyecan iyi değildir. Üç kez düşünüp 1 kez yazmak iyidir. selamlar, bol kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    Miktar Nedir.?
    miktar 143k

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Arkadaşlar , bu forumu okuyup yazanların %96 sı aynı yönde yol alan yolcular. Ancak, bu yolda ilerlerken tıpkı koşucular gibi hırs yapanlar var. Benim siyasi fikrimi hiç bir zaman burada tartışmam, zira faydası yok. Burada amacım paramı nasıl korur ve üstüne ekleme yapabilirim. Demek istediğim şeyi aslında anlıyor ama dolaylı yazdığımı fark edemeyecek kadar hırs yaptığınızdan soluklanmadan itiraz ediyorsunuz.
    karşı tarafın en büyük meziyeti, sabırlı ve inatçı olmasıdır. heyecan iyi değildir. Üç kez düşünüp 1 kez yazmak iyidir. selamlar, bol kazançlar.
    babacım yıllık 700 bin konut tüketimi olan ülkede yıllarca düşük faizle yıllarca milyon üstü üretim yaptıran kim ?

3 milyon fazla yeni lüks ev var. Bunları abd dış gücler mi yaptırdı.. Her bir evin maliyeti 20 bin dolar dersen. 60 milyar dolar şuan boş beton evlerde yatıyor! Sonra dolar neden yükseliyor!

AZ AKLINIZI KULLANIN! Bu şartlarda siyasi kriz ortamına giremezsin! Önce ekonomini toparlarsın, ondan sonra tavır alırsın.

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    3 milyon fazla yeni lüks ev var. Bunları abd dış gücler mi yaptırdı.. Her bir evin maliyeti 20 bin dolar dersen. 60 milyar dolar şuan boş beton evlerde yatıyor! Sonra dolar neden yükseliyor!

.
    Siz yine insaflı hesap yapmışsınız...

Kurların düşük olduğu dönemde bu inşaatların başladığı ve bitirildiği düşünülürse maliyet en az 50K USD dir...Bana göre en az 150 gayme toprağa gömülmüş durumdadır....

6.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    miktar 143k
    Minimum %30 Olmali.

7.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Herkese bol kazançlar bugün anadolubankla görüştüm 1 yıldan uzun vadeli bağlarsak oranı yüksek verebiliriz dedi ayrıca vergi de ödemezsiniz dedi.Sizlerin düşüncesi nedir?En az kaç istemeliyim.Şimdiden teşekkürler.
    Şu ortamda %36'nın üzerindeki her oranda portföyün %50'sine kadar 6 aylık, %38'in üzerindeki her oranda ise portföyün %40'ı ile yıllık bağlamayı değerlendirebilirdim.

Onun altındaki her oranda ise 32-45 gün arası bağlardım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Uzun vadeli bağlamalarda (6 ay-1 yıl gibi) aylık faiz ödemeli mevduat ürünü olan banka var mı?

Sayfa 594/1030 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •