Sayfa 88/121 İlkİlk ... 3878868788899098 ... SonSon
Arama sonucu : 965 madde; 697 - 704 arası.

Konu: BRMEN - Birlik Mensucat

KAP: BRMEN [ ] BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMESİ A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/705348
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...657caa390a7151

Net Dönem Karı veya Zararı -4.218.992

__________________________________________________ ____
    Kocaman şirketi ne hale getirdiniz atalarınızın toprağını titretiyorsunuz,yazıklar olsun size..!!

YTD

2. ***BRMEN*** BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMESİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

***BRMEN*** BİRLİK MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ İŞLETMESİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Yaşar Küçükçalık, kişisel sebeplerle Şirketimizdeki görevinden 20 Ağustos 2018 tarihi itibarıyla istifa etmiş olup, Yönetim Kurulu Başkanlığına yeni bir belirlemeye kadar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Erdal KESRELİOĞLU vekâlet edecektir.
    Saygılarımızla,

3. Hayırdır..

4. ABV daha ne diyeyim

5. Batacaklar mı hacimsiz düşüyor hep. Alıcısı da yok. Alananin elinde kalıyor mal.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by TNA_TNA Yazıyı Oku
    Şirket üretim yapmıyor , al sat yapıyor , iş tamamen fabrika satışına bakıyor . Finansal borcu karşılamak için şirket sahibinin verdiği borç için taşınmazsa ipotek koydurtması nasıl bir insan yapısında olduklarının göstergesidir .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Durum vahim, kademe yapa yapa millet bir hal oldu. Alanı yok kağıdın. Eskiden arada bir 5-6 kademe alırlardı. Şimdi hep satıştalar.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bu haberin aslı nedir acaba

Alıntı Originally Posted by cardia Yazıyı Oku
    Bu haberin aslı nedir acaba
    Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 16.05.2011 ve 27.05.2011 tarihinde yapılan toplantısında alınan kararlara istinaden Şirketimizin 1.Organize Sanayi Bölgesi 6.cadde, No:37 Melikgazi/Kayseri adresindeki 5137 Ada 10 nolu Parsel de bulunan 46.011,94 m2 arsasının ve aynı ada 11 nolu parselde bulunan 61.904,76 m2 fabrika binası, idare binası ve arsası ile kot kumaşı üretim makine parkının toplam 14.500.000 USD+kdv bedelle satışı gerçekleştirilmiştir.
    Satışı yapılan ilgili parseller ve makine parkı üzerinde mevcut bulunan Ingbank Kozyatağı İstanbul Kurumsal Şube'sinin 20.000.000 USD birinci, 10.000.000 TL ikinci dereceden, Credit Europebank Suisse SA.'nın 3.000.000 EURO üçüncü dereceden ipotekleri fek edilmiştir.Satıştan elde edilen bedel, bankalara olan kredi borçlarımızın ödemesinde kullanılacaktır.

__________________________________________________ ________________
    Bu satış 2011 yılından.
    Bu haber mi link varsa paylaşın bakalım.

YTD

Sayfa 88/121 İlkİlk ... 3878868788899098 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •