ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
En son birde stokçuluk/fırsatçılık boş söylemler dedik...
Reis de gele gele "siz zabıtaya bildirin biz gerekeniz yaparız"a geldi...
Ama helal olsun Reis e
Toplumun hatrı sayılır bir bölümüne fiyat artışlarını sorumlusu olarak "olmayan fırsatçıları/stokçuları" kabul ettirdi...
Helal olsun...
Kendisi neredeyse elini yıkadı çıktı/sıyrıldı işin içinden...
Bir kaç sokak röpartajı izledim...
Bu söyleme inanan çok...
Bu başlıkta bile güya ünüversite mezunu,güya muhalif arkadaşlarımız bile bu söyleme inandılar/kandılar yahu...
Pesss
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
odeabankın sevmedigim 2 yonu vardır birincisi gunluk hesabında en az 4000 den baslayıp 12500 e kadar vadesizde para bırakması 2.cisi faizler yukseldiginde geriden yansıtması geri kalması ...ha eskiden cok iyiydi gunluk hesap her ay 2 adet bedeva sinema bileti verirdi ben 4 ya da 6 adet alırdım her ay bedeva ....ama gucluluk bakımında guclu bir bankadır ...sermayesi guclu lubnanlı bank audi nin bankası onun da arkasında alman deutshebank var buyuk ortak ....9 aylık bilancolar daha gelmedi ama muhakkak her banka gibi rasyoları etkilenmistir ...6 aylık bilancoya gore sektordeki en yuksek sermaye yeterliligi onlarda idi %20 ile ...kucuk sınıf bankalar arasında buyukluk ve kar bakımından 1.banka idiler..9 aylık bilanco gelince birdaha bakmak lazım .
Burgan dcd yapmiyor.aktif odea da yapmıyor mu?
Yer İmleri