Sayfa 608/1030 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    hiç bulaşmayalım o zaman.
    Bulaşmayın Bi de mutlaka günlük gitcekseniz paranın ne kadarı boşta kalıyo sorun mutlaka bankaya.. Öğleden sonra gidiyorsanız mutlaka aynı gün valörlü açın diye bin kere söyleyin.. Sanırım mevduat pazarında yenisiniz.toy olduğunuzu hisse derlerse işiniz zor
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    yemek (tl mevduat) salatasız(dolar) ayransız (altın) olmaz boğazına takılır yutamazsın ! ! Bir daha asla yemek yerken salatasız ayransız kalmam ders oldu boğuluyordum nerdeyse
    yatırım tavsiyesi değildir
    altın gibi kutsal yeryüzünde tanrının bile yokemediği bir şeyi ayran türü benzetme yaparak büyük günaha giriyorsanız..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3. En son birde stokçuluk/fırsatçılık boş söylemler dedik...
    Reis de gele gele "siz zabıtaya bildirin biz gerekeniz yaparız"a geldi...
    Ama helal olsun Reis e
    Toplumun hatrı sayılır bir bölümüne fiyat artışlarını sorumlusu olarak "olmayan fırsatçıları/stokçuları" kabul ettirdi...
    Helal olsun...
    Kendisi neredeyse elini yıkadı çıktı/sıyrıldı işin içinden...
    Bir kaç sokak röpartajı izledim...
    Bu söyleme inanan çok...
    Bu başlıkta bile güya ünüversite mezunu,güya muhalif arkadaşlarımız bile bu söyleme inandılar/kandılar yahu...
    Pesss

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    altın gibi kutsal yeryüzünde tanrının bile yokemediği bir şeyi ayran türü benzetme yaparak büyük günaha giriyorsanız..
    Ayran da kutsal içeceğimiz değil miydi yav ? Ben mi yanlış hatırlıyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bulaşmayın Bi de mutlaka günlük gitcekseniz paranın ne kadarı boşta kalıyo sorun mutlaka bankaya.. Öğleden sonra gidiyorsanız mutlaka aynı gün valörlü açın diye bin kere söyleyin.. Sanırım mevduat pazarında yenisiniz.toy olduğunuzu hisse derlerse işiniz zor
    Eyvallah, biraz tecrübeli görünmeye çalışayım valör olayı önemli hatırlatma için teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    En son birde stokçuluk/fırsatçılık boş söylemler dedik...
    Reis de gele gele "siz zabıtaya bildirin biz gerekeniz yaparız"a geldi...
    Ama helal olsun Reis e
    Toplumun hatrı sayılır bir bölümüne fiyat artışlarını sorumlusu olarak "olmayan fırsatçıları/stokçuları" kabul ettirdi...
    Helal olsun...
    Kendisi neredeyse elini yıkadı çıktı/sıyrıldı işin içinden...
    Bir kaç sokak röpartajı izledim...
    Bu söyleme inanan çok...
    Bu başlıkta bile güya ünüversite mezunu,güya muhalif arkadaşlarımız bile bu söyleme inandılar/kandılar yahu...
    Pesss

saygılar/başarılar
    Enflasyon düşünce Akp nin başarısı. Enflasyon yükselirse bakkalı manavı fırıncısı kasabı suçlu. bu ne ya. Sütte leke var bunlarda yok. her an bir düşman yaratılıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar odeabankı nasıl bilirsiniz, bir süre günlükte kalmak istiyorum oksijen plus hesap günlük %26 veriyor. Şeker hscb vakıf aynı oranı 32 günlükte verdi. Vakıf ta kalırsam günlük %24 veriyor. Pek tanımadığım bir banka o yüzden biraz tereddütteyim.
    odeabankın sevmedigim 2 yonu vardır birincisi gunluk hesabında en az 4000 den baslayıp 12500 e kadar vadesizde para bırakması 2.cisi faizler yukseldiginde geriden yansıtması geri kalması ...ha eskiden cok iyiydi gunluk hesap her ay 2 adet bedeva sinema bileti verirdi ben 4 ya da 6 adet alırdım her ay bedeva ....ama gucluluk bakımında guclu bir bankadır ...sermayesi guclu lubnanlı bank audi nin bankası onun da arkasında alman deutshebank var buyuk ortak ....9 aylık bilancolar daha gelmedi ama muhakkak her banka gibi rasyoları etkilenmistir ...6 aylık bilancoya gore sektordeki en yuksek sermaye yeterliligi onlarda idi %20 ile ...kucuk sınıf bankalar arasında buyukluk ve kar bakımından 1.banka idiler..9 aylık bilanco gelince birdaha bakmak lazım .

Burgan dcd yapmiyor.aktif odea da yapmıyor mu?

Sayfa 608/1030 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •