Sayfa 575/1000 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla ben ikinci kanala basladim bile, cibildak Rus, Ukraynali falan denilince!

Sinoptan gircegiz, Corum, Amasya,Tokat, Yozgat, Sivas, Kayseri, Nevsehir, Nigde, Mersinden yallah denize!

Buillerin baska turlu adam olacagi yok!
    Valla gözlerim yaşardı ,budur işte.Yarabbim memlekette vatansever yaratıcı insanların varlığı beni çok duygulandırıyor,yetkililer kesinlikle okumalı bu forumu.Hele bizi geçtim siz rusları ukraynalıları bile bir nevi ülkemizin koruyucu kanatları altına alıyorsunuz,budur işte.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hım şimdi düşündüm de hürrem ,kösem ,mahpeyker falan sakıncalı.Yani misal karın aradı,sordu nerdesin,hayatım hürremin üstündeyim,ortasındayım,üstünden geçiyorum falan yok yok o kısmı sakıncalı geldi)))))))))
    Tunel yapsak olmazmi, Hurreme girdim, Hurremin icindeyim fazla sakincali olmaz gibi geldi bana!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tunel yapsak olmazmi, Hurreme girdim, Hurremin icindeyim fazla sakincali olmaz gibi geldi bana!
    Hakikaten mantıklı yani neticede sinoptan mersine kanal açıyoruz da kanalın altından tünel mi geçiremeyeceğiz bence makul valla)))))))) Da gavurlara güvencim yok kıskanırlar borç vermezler.)))))))

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hım şimdi düşündüm de hürrem ,kösem ,mahpeyker falan sakıncalı.Yani misal karın aradı,sordu nerdesin,hayatım hürremin üstündeyim,ortasındayım,üstünden geçiyorum falan yok yok o kısmı sakıncalı geldi)))))))))
    Sn Hakem, kanalı açtıktan sonra, üstünü komple köprü yapıyorsun, basıyorsun üstüne betonu ki dilediğin her yerden karşıya geçmek kolay olsun düşünsene 600 km uzunluğunda bir kanal ve onun üstünü aynı uzunlukta kapatan bir köprü, aman allahım öyle bir projeyle bütün dünya bize imrenerek bakacak.

5. Son 7 işlem gününde hesaplamalarıma göre yabancı 30milyon lot civarında garan sattı.

İşin vahim kısmı ise 28 eylülde BGC partners 21,1milyon lot 7,62 ortalama ile garan almıştı.

Bugün an itibari ile 12,2milyon lotu 6,91TL maliyetle vermiş durumda.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Sn Hakem, kanalı açtıktan sonra, üstünü komple köprü yapıyorsun, basıyorsun üstüne betonu ki dilediğin her yerden karşıya geçmek kolay olsun düşünsene 600 km uzunluğunda bir kanal ve onun üstünü aynı uzunlukta kapatan bir köprü, aman allahım öyle bir projeyle bütün dünya bize imrenerek bakacak.
    Görsün gavur işte türkün gücünü,analar ne cevherler doğuruyor.Hem de bu gavurlar görmediğinden fesatlık da edemezler kanala valla çok mantıklı.Resmen memleket kurtulur ya.Her 100 km beton dökme işini de suryapı,ağaoğlu,kolin inşaat,mehmet cengiz falan memlekette ne kadar şey varsa onlara veririz hem o şeyler kurtulur hem de memleket ekonomisi, valla olur neden olmasın ,çok mantıklı.Krediyi çeken koşar ev alır bence en az yüzde 52 vatandaşımıza ben güveniyorum, gerçi betonla kapadığımızdan kanal manzaralı diye satamayız ama betonu maviye yeşile falan boyarız alacalı bulacalı kim farkedecek ki di mi efendim neticede bu kadar ressamımız var onlar da ekmek yer.

7.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Son 7 işlem gününde hesaplamalarıma göre yabancı 30milyon lot civarında garan sattı.

İşin vahim kısmı ise 28 eylülde BGC partners 21,1milyon lot 7,62 ortalama ile garan almıştı.

Bugün an itibari ile 12,2milyon lotu 6,91TL maliyetle vermiş durumda.
    Bir şeyler yaklaşıyor ama sanırım yine biz en son öğrenen olacağız.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,550
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    köprü projemide çalıyorsun, ben oynamıyorum

Sayfa 575/1000 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585625675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •