Sayfa 209/954 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. Vakfn i 3 yıl elimde tuttum maliyet 1.01 ... artık usandım yıldım. Sattığımın haftası bir yukarı vurdu 3,25 .. geri geldi bir vurdu 5 lere kadar. Ama ben resmen sıyırıyorum. Kafayı yedim... sabır sabır... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Vakfn i 3 yıl elimde tuttum maliyet 1.01 ... artık usandım yıldım. Sattığımın haftası bir yukarı vurdu 3,25 .. geri geldi bir vurdu 5 lere kadar. Ama ben resmen sıyırıyorum. Kafayı yedim... sabır sabır... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Borsada sabır lazım ancak işin içine Spek girince mantık kalmıyor. Yoksa karda olan her yıl mis gibi Temettü bedelsiz veren banka hissesi. Evladiyelik. Ama son 97'ye çıkarıp aşağı salma olayı bütün hevesimi kaçırdı. Bundan sonra 90ları gören bu hissede durmaz. Spek giren hisse iflah olur mu bilemem.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Dediğim gibi 79'u yaktı. Biraz daha sarksın da satmamak üzere alalım.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

4. Buradan tavan yapsa ky ucu ucuna cıkacak neredeyse... Ky kafesleme bu olsa gerek

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..

Bu arada düzeltme yapayım 0.72'yi ISYAT görmüş. Karıştırmışım. Bu 0.67 görmüş geçen ay. Yarın da endeks cortingen olursa görebilir yine aynı yerleri. Vadeli dururken bunlarda harcadığımız zamana yazık.

6. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by gulahmet167 Yazıyı Oku
    A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saol blader hisse hacimsiz dusuyor yukselis hizli olur yarin 74 e verirse alisa devam

8. Kol kesmek yok mutlaka yolunu bulacak.yatirim tavsiyesi değildir

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 209/954 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •