Sayfa 225/573 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 4581 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

katılıyorum şu anda cocu götü kurtarma derdinde başkanda birilerine suç yıkma derdinde günah keçisi volkan ve atıf
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hadi dirar ve volkan huzursuzluk yarattı diyelim atıf her maç banko ilk 11 oynuyordu mantığı nedir
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Alex’e vefasızlık yapıldı derken şimdi emektar Volkan Demirel kadro dışı.. Alı Başkan doğru yapmıyor Cocu’nun kalıcı olamayacağını kendisinde biliyor ama ona uyup takımı dağıtıyor ..
    bence bizim bilmedigimiz/duymadigimiz bazi seyler olmustur. evin icinde olanlari bilemeyiz.

ama ben cok yakinda 1-2 oyuncunun daha kadro disi birakilacigini dusunuyorum.

3. Yönetimin bilgisi dahilindedir
    Kendisi bu kadar tartışılıyorken cocu böyle karar alamaz
    "Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Ali KOç başkan çok erken hata yapmaya başladı hatayı hatayla kapama derdine düştü
    3 emmuz sürecinde direnen 3-4 kişi vardı volkan aykut hoca aziz başkan hepsi gitti sanırım bi topal kaldı
    bir halt olacağı yok.

Başkanım Cocu Soldado’da en büyük hatayı yaptı suan da da Volkan icin yapıyor ..

Soldado bu takımda oynayamayacak oyuncu mu yada UEFA kadrosuna alınmayacak oyuncu mu?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

zaten bu karar cocudan çıkamaz çünkü adam atıfı banko oynatıyordu bu akrar yönetimin kararı cocu kendi götünü kurtarma derdinde olduğundan ses etmeyecek
    bir halt olacağı yok.

Buyurun hafta sonu Başakşehir macı var hepimiz tedirginiz acaba ne olacak diyoruz .. Galip gelsek bile gelecek hafta ne olacak korkusu içimizde ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by nsrtckr15 Yazıyı Oku
    Yönetimin bilgisi dahilindedir
    Kendisi bu kadar tartışılıyorken cocu böyle karar alamaz
    Cocu nasıl hoca ? Adamın ilk 11’nde oynayan Atıf kadro disi.. İlk 11’deki oynayan adam niye kadro disi olsun ? Cocu bu takımı karıştırıp sonra olmuyor diyerek kendini kovdurtup tazminatla gitme derdinde .

Sayfa 225/573 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •