O ingilizce kaynakta da benim dediğim gibi zaman zaman dolarla altının beraber artıp beraber inebileceği anlatılmış gayet açık bir şekilde.
O ingilizce kaynakta da benim dediğim gibi zaman zaman dolarla altının beraber artıp beraber inebileceği anlatılmış gayet açık bir şekilde.
Bunlar artık bence anlamını yitirecek yakında.Yaşımız belli oluyor ve sıkıcı oluyorumdur belki de ,ama yazmadan duramayacağım.90 lı yıllarda arabalara aylık zam rutindi.Millet ayın son günlerinde almaya çalışırdı ki zama yakalanılmasın)))))) E her ay, internete misal vectra geçen ay şuydu bu ay bu demeye gerek kalmıyordu zaten bayi onu size diyordu.Gerçi o zaman internet falan da yoktu ya neyse
)))))))))
Yani aylık fiyat ayarlamalarına ,manipülasyonlara alışın arkadaşlar.Çok ta şeetmeyin ,normal bunlar artık)))))
Her fani yeni nesil kendini bilmez 90 lı yılların hayat şartlarını acı bir şekilde yaşayarak öğrenecektir. Biz bu ülkede kahvenin dahi ithalatının yasaklandığını gördük , yaşadık yani bu yaşama efsunluyuz lakin bu lay lay lomcular bu yeni hayata biraz değil bayağı zor alışacaklardır. Beter olmadan yeter olmaz boşuna demiyoruz.
Valla yeni araba alınca günlerce bu arabanın kuyruğu eğri düzelt diye millet boğazını sıkardı.Uyduruk bir serçe almıştım sıfır milpadan 36 ay taksit)))))( O tofaşların sırası vardı ya millet birbirine alım sırasını satardı,öyle kıymetlilerdi ).Önüne gelen o yeni araba almışın bunun kuyruğu eğridir düzelt diye bir şeyler ısmarlattı bana.Sonunda yetti lan dedim minicik serçe kuyruğu ne ola ki düzelte düzelte bir hal oldum dedim
))))))) Allahtan şahin kartal doğan falan pahalıydı alacak param yoktu,onlarda ne kuyruk vardır di mi
))))))
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Yer İmleri