Yazdığımdan bunu çıkardıysan kimin yobaz olduğu net zaten.
Sen benim arkadaşıma yobaz diyemezsin..
İlk taşı sen attın ajan provakatörsün...
Amacın başlıkta fitne çıkarmak...
Bunu görmediğimi/anlamadığımı sanma....
saygımı hak edene kadar sana saygıda yok
başarılar da
Tüm forum kullanıcılarına Singapur dan selamlar....
Satranç turnuvası için buradayım...
3. tur maçında birazdan Kasparov la ile mücadele edeceğim..
Benim için dua edin ihtiyacım olacak çünkü dünyada 6 hamle sonrasını görebilen nadir santraç oyuncularındanız....
Zorlu bir mücadele olacak...
Stresimi dağıtmak için bir foruma bakayım dedim adam yememiş içmemiş pazar sabahı birilerine çemkirmiş...
Ben sayfada artık kavga/gürültü görmek istemiyorum,barış olsun dostluk olsun kardeşlik olsun istiyorum...
Tüm forum kullanıcılarına Singapur dan selamlar....
Satranç turnuvası için buradayım...
3. tur maçında birazdan Kasparov la ile mücadele edeceğim..
Benim için dua edin ihtiyacım olacak çünkü dünyada 6 hamle sonrasını görebilen nadir santraç oyuncularındanız....
Zorlu bir mücadele olacak...
Stresimi dağıtmak için bir foruma bakayım dedim adam yememiş içmemiş pazar sabahı birilerine çemkirmiş...
Ben sayfada artık kavga/gürültü görmek istemiyorum,barış olsun dostluk olsun kardeşlik olsun istiyorum...
saygılar/başarılar
İnanamıyorum buna, dünya ne kadar küçük birazdan benimle mi karşılaşacaksın. Kim kazanırsa kazansın sonuçta yine bir hisse.net'çi kazanacak. İyi olan kazansın. Atla açılış yapacağım sakın şaşırma. Klasik hamlem değildir bilirsin.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
İnanamıyorum buna, dünya ne kadar küçük birazdan benimle mi karşılaşacaksın. Kim kazanırsa kazansın sonuçta yine bir hisse.net'çi kazanacak. İyi olan kazansın. Atla açılış yapacağım sakın şaşırma. Klasik hamlem değildir bilirsin.
Yer İmleri