Sayfa 662/1030 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    mankenim ben. gözlerim şişti. yatıyorum.
    Benim de gözlerim mikrop kaptı kan çanağına döndü yoksa dünkü muhabbet iyiymiş [emoji26][emoji26][emoji26]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benim de gözlerim mikrop kaptı kan çanağına döndü yoksa dünkü muhabbet iyiymiş [emoji26][emoji26][emoji26]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yarınkine beklerim. pardon bugünkü oldu artık

3. Cebinde ancak ciklet alacak parası olupta,forumda esip gürleyen sergenleri ben banlayıp geçiyorum....

4. HSBC macera v2

Valörlü hesap açma denemesi sonucu 1 gün fazla vade ile hesap cüzdanının verilmesi .

Dönüşte oran beğenmezsem çıkacağım internetten EFT ile

İnternet bankaclığı şifresi içini kağıt imzalamasam açılmıyor kendi şubemden olması gerekiyormuş .

İçin ısınmadı kanım pek kaynamadı umarım sorun olmaz .

Enflasyonun bu kadar yüksekten açıklaması bile oranları etkilemiyorsa artmayacak beklentisi hakim demek ki 🤣🤣🤣

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    HSBC macera v2

Valörlü hesap açma denemesi sonucu 1 gün fazla vade ile hesap cüzdanının verilmesi .

Dönüşte oran beğenmezsem çıkacağım internetten EFT ile

İnternet bankaclığı şifresi içini kağıt imzalamasam açılmıyor kendi şubemden olması gerekiyormuş .

İçin ısınmadı kanım pek kaynamadı umarım sorun olmaz .

Enflasyonun bu kadar yüksekten açıklaması bile oranları etkilemiyorsa artmayacak beklentisi hakim demek ki 🤣🤣🤣

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Enflasyon bu kadar yüksek çıktığı halde artmamasının nedeni rahipin serbest bırakılacağı beklentisiydi. Fakat Cuma günkü Mckinsey söylentisi bile dövizi 15 kuruş yukarı attı. Dünkü açıklamalar sonrası beklentinin terse döneceğini düşünüyorum. Rahip bırakılmadığı taktirde mb faiz arttırımına piyasa zorlayabilir demek oluyor bu.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6. Ayın birinde babam 3 aylık maaşını aldı kendine bir kısmını ayırır kalanı ile her zaman dolar alırdı bu kez 32 gün vadeliye yatırmış, biraz önce internetten baktım %8 den bağlamışlar iş bankası hiç sormadım kafasına göre iş yapmış bende karışmadım neyse ki yüksek bir miktar değil. Kim bilir bankalar kaç yaşlı insanı bu şekilde düşük faizle kandırıyor halbuki bizimki faizlerin %24 civarı olduğunu da biliyordu.

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Ayın birinde babam 3 aylık maaşını aldı kendine bir kısmını ayırır kalanı ile her zaman dolar alırdı bu kez 32 gün vadeliye yatırmış, biraz önce internetten baktım %8 den bağlamışlar iş bankası hiç sormadım kafasına göre iş yapmış bende karışmadım neyse ki yüksek bir miktar değil. Kim bilir bankalar kaç yaşlı insanı bu şekilde düşük faizle kandırıyor halbuki bizimki faizlerin %24 civarı olduğunu da biliyordu.
    Yaşlılara birşey anlatılmıyor kardeş, canını sıkma...

8.  Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Yaşlılara birşey anlatılmıyor kardeş, canını sıkma...
    Ya batarsa diyorlar iki cümlelerinden biri o oluyor .

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 662/1030 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •