Sayfa 664/1030 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu baslik faiz paylasma basligi degil miydi? Siyaset yapmayin arkadaslar. Varsa aldiginiz iyi teklifler paylasin yoksa ekmek ciklet muhabbeti yapip post kasmayin.

Forumda cok degerli insanlar sizin yuzunuzden artik yazmiyor. Az kaldi linki favorilerimden cikaracagim...
    "siyaset yapmayin" söylemi başlıbaşına siyaset zaten. Bunu yazan kişinin iktidar partisi yanlısı olduğunu ele veriyor.

Aslında siyaset yapilmasindan degil, kendi siyasi görüşüne ters yonde siyaset yapilmasindan rahatsiz.

Ayrica faiz başlığı altinda siyasetten uzak yazi yazmak zor. Sadece alinan oranlar yazilir, ki konunun tadi tuzu kacar

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gözümün önünde 100k ya 19 oran alan eli öpülesi tonton teyze mt ye teşekkür üstüne teşekkür etti inşallah faizler düşmez emekli maaşına katkı oluyor faizden alıp geçiniyorum dedi

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Gözümün önünde 100k ya 19 oran alan eli öpülesi tonton teyze mt ye teşekkür üstüne teşekkür etti inşallah faizler düşmez emekli maaşına katkı oluyor faizden alıp geçiniyorum dedi
    Ya böyle şeyler yazmayın dahada tansiyonum yükseliyor.

Güçlülerin varlık sebebi zayıfları korumak içindir.

Böyle yapan MT’ler akşam nasıl rahat uyuyorlar çözemiyorum. Bana 24 (oranı salladım) verirken ona 19 vermek ne ticari etiğe sığar ne de Ahlaken doğrudur. Varsan baksan en az 20 senelik müşterisidir o bankanın ve ona güveniyordur.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

4. Faiz artmaz. Ekleyiniz

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

Böyle yapan MT’ler akşam nasıl rahat uyuyorlar çözemiyorum. Bana 24 (oranı salladım) verirken ona 19 vermek ne ticari etiğe sığar ne de Ahlaken doğrudur. Varsan baksan en az 20 senelik müşterisidir o bankanın ve ona güveniyordur.

benim anladigim mt ler ve müdür ,genel merkezin verdiği üst oranlardan ne kadar aşağı baglarsa aradaki farkı prim olarak alıyorlar ..tabi her bankada var mı bu bilemem....misal mt nin elinde 28 oran var .27 den açıyor pazarlığı karşısindakinin pazarlık durumuna göre artttiriyor .hele müşterisini tanıyorsa ,başka yere gitmeyeceğini vs.daha da düşükten bağlama yoluna gidiyor.bi abimiz vardı piyasa faiz oranları 20 iken teb de 18 den bağladı rakam da yüksekti ..dedim abi sakın 20 den aşağı kabul etme . şu bankada 20 oran var alırım giderim de bu kadar basit ..bu duruşu sergileyince 20 oranı aldı.

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

tek başına yaşayan büyük ihtimalle eşini kaybetmiş bir teyze idi ! yol gösteren olmazsa maalesef böyle oluyor ! tam onunla konuşmak istedim mt beni davet etti burada sürekli gündemi takip eden bizler bile hata yaptık çoğu kez ! hayat acımazsız bir işverendir yapabileceğimiz bir şey yok

7.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    "siyaset yapmayin" söylemi başlıbaşına siyaset zaten. Bunu yazan kişinin iktidar partisi yanlısı olduğunu ele veriyor.

Aslında siyaset yapilmasindan degil, kendi siyasi görüşüne ters yonde siyaset yapilmasindan rahatsiz.

Ayrica faiz başlığı altinda siyasetten uzak yazi yazmak zor. Sadece alinan oranlar yazilir, ki konunun tadi tuzu kacar

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şu zamanlarda ekonominin siyasetle ilişkisi yok derler : D ama işler iyiye giderse adamlar yapıyor derler : D

Sayfa 664/1030 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •