Cikip cikmamasindan ziyade olay nedir onu sormak istedim.
Bana gore de cikmayacak gibi. Su OFAC da dusmezse midtermlere kadar, yarisini havaciliga gecirip sonar gelecegim.
Cikip cikmamasindan ziyade olay nedir onu sormak istedim.
Bana gore de cikmayacak gibi. Su OFAC da dusmezse midtermlere kadar, yarisini havaciliga gecirip sonar gelecegim.
Mal alan veya tasiyan kimse yok yine. Oylesine.
![]()
Cuma gunu 2 milyon lot almisti YF. 1 milyonunu son 10 dakika basti. Simdi de kalanini basiyor.
1 gunden fazla tasiyan yok bu kagidi ta ne zamandir.
![]()
6 Kasim 2018. Yasananlar Trump'a bir Papaz galibiyeti verdirmek icin duzenlenmisse, onlarin ara secimlerine kadar cozumlenmesi gerekir. Yoksa allah bilir ne zamana su Papazi OFAC'i bitirilecek. Cunku ABD tarafindan da bu olayin iyice siyasilestirilmistir.
Bu benim sahsi gorusumdur. Benim tasima maliyetim bu hissede son konjektur degisiminden dolayi artti. Islem yaparak da maliyetimi dusurme firsatim yok artik dalga boylari kisaldigi icin ve elime almak istedigim hisseleri (hatta fazlasini) aldigim icin. Yukari cevirmesi gerekiyordu coktan.
Bu acidan bakinca, bu tarihe kadar Papaz veya OFAC cozulmezse, veya 8'in ustune artmazsa, pozisyonumun yarisini baska yere gececegim (ileride gelmek icin).
Bunlar benim sahsi dusuncemdir. Yanilma ihtimali yuksektir, ama benim durumum icin en uygun olanidir. Her koyun kendi bacagindan.
![]()
Yer İmleri