Sayfa 684/1030 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. tbank 32 güne %27 oran veriyor
    bu banka ne kadar güvenilir?
    istediğimiz an parayı çekme konusunda sıkıntı yaşar mıyız?

2. Arkadaşlar yanlış anlamayın ama daha önceden forum yöneticiliği yapmış biri olarak konular çok iç içe girmeye başlıyor. Başlıklar amaca tam hizmet etmiyor. Sizlerden ricam aşağıda oluşturduğum başlıkta çarşı pazar muhabbetlerini yaparsak çok daha temiz bir forum olacağı kanaatindeyim. Anlayışınıza şimdiden teşekkür ediyorum.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...58#post2712758

3. *enflasyonla mücadele çerçeve toplantısı yarın 13.00'te istanbul'da yapılacak-bloomberg ht

herkesin ZABITALIK bölgesi-sokağı belli olacak...

4.  Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    tbank 32 güne %27 oran veriyor
    Günlük 100 K EFT Maximum Yapiliyor diye biliyorum diger Tutari Nakit çekebilirsiniz diyormuş, Miktar Nedir.?

5. Bölge muduru ne is yapar bilmiyor ege efendi bana vidinvidi esiyir Hani geliyor ya oran salliyicilari bakın açık adreste veriyorum daha açık vereyim Yeditepe üniversitesi alt kapısı sokağı pazarı ha arabanız yok mu Kadıköy'den bin otobüse 19f son durağı Maltepe'den sarı kafa minibüs uskudardan 16f ....eeee sosyete yerlerden çıkmayı öğrenin de kaziklanmayin ogretemetik bunu 😀 ha tabi öyle 1_2 kilo alışverişe burda ne işiniz var onunda öğretecek değiliz çocuk gibi

6. Teşekkürler bilgi için.Fiba günlük çalışan dönüşen hesap 25.5.....bileşik faizden dolayı fena değil gibi buda

7.  Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku
    tbank 32 güne %27 oran veriyor
    Telekom sahibinin bankası..2 sene kiralık kasasını kullandım.. Sermayelerini incelediğim zamanlar Bi sıkıntı yoktu.. Telekom dan dolayı alacaklı bankalar çöksede müdilere Bi şey olmaz
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

8. anadolubank 32 günlük 26.75
    tbank 27
    iki bankaylada daha önce çalışmadım hangisini önerirsiniz?

Sayfa 684/1030 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •