tbank 32 güne %27 oran veriyor
bu banka ne kadar güvenilir?
istediğimiz an parayı çekme konusunda sıkıntı yaşar mıyız?
tbank 32 güne %27 oran veriyor
bu banka ne kadar güvenilir?
istediğimiz an parayı çekme konusunda sıkıntı yaşar mıyız?
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama daha önceden forum yöneticiliği yapmış biri olarak konular çok iç içe girmeye başlıyor. Başlıklar amaca tam hizmet etmiyor. Sizlerden ricam aşağıda oluşturduğum başlıkta çarşı pazar muhabbetlerini yaparsak çok daha temiz bir forum olacağı kanaatindeyim. Anlayışınıza şimdiden teşekkür ediyorum.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...58#post2712758
*enflasyonla mücadele çerçeve toplantısı yarın 13.00'te istanbul'da yapılacak-bloomberg ht
herkesin ZABITALIK bölgesi-sokağı belli olacak...![]()
Bölge muduru ne is yapar bilmiyor ege efendi bana vidinvidi esiyir Hani geliyor ya oran salliyicilari bakın açık adreste veriyorum daha açık vereyim Yeditepe üniversitesi alt kapısı sokağı pazarı ha arabanız yok mu Kadıköy'den bin otobüse 19f son durağı Maltepe'den sarı kafa minibüs uskudardan 16f ....eeee sosyete yerlerden çıkmayı öğrenin de kaziklanmayin ogretemetik bunu 😀 ha tabi öyle 1_2 kilo alışverişe burda ne işiniz var onunda öğretecek değiliz çocuk gibi![]()
Teşekkürler bilgi için.Fiba günlük çalışan dönüşen hesap 25.5.....bileşik faizden dolayı fena değil gibi buda
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
anadolubank 32 günlük 26.75
tbank 27
iki bankaylada daha önce çalışmadım hangisini önerirsiniz?
Yer İmleri