Sayfa 689/1030 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Hocam sen paylaş istemeyen okumaz biz takip ediyoruz seni. hatta akşam oranlarınıda yazarsanız iyi olur. bakalım yine aynı oranmı.
    Yok gund zaten yazma demek istemedi. Kafayı sıyıracaksın kendine mukayet ol gibi bir laf etti sanki.

8.10.2018 Likidite açığı: 169.5 milyar TL. Ortalama faiz : %24.02 süpriz bir durum yok. Tcmb yüksek enflasyon verisine rağmen muhtemelen verimli olmayacağını düşündüğünden üst bant fonlamasına gerek duymuyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aman dikkat bahri bu iş kasko olayını da geçip zorunlu trafik sigortasına doğru yol alacak gibi.

25 Ekim tarihinde kasko mu yoksa zorunlu trafik sigortası mı bu soruya cevap bulacağız.
    Söylediğiniz tarihlerde kaskom doluyor. O tarihte neler olacak sayın rxpu bilgi verirseniz sevinirim.

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben olsam sabredip bu kararı 25 Ekim sonrasında verirdim.(mümkünse 25 Ekim'den 1 hafta 10 gün sonra)
    sizce oranlar 30 üzeri olabilir mi?29,6 sizce iyi bir oran mı?Verginin olmaması (ana para için) vergili yüksek orana göre daha yüksek olamaz mı?

4. odea cuma günü 26.5 demişti pazartesi arayıp oran verecekti aramadı, demek ki oran düştü, burgan da 300k için 26 verdi, nkolay bono alıp orada bekleyeceğim bir süre.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben olsam sabredip bu kararı 25 Ekim sonrasında verirdim.(mümkünse 25 Ekim'den 1 hafta 10 gün sonra)
    Gerek Vakıfbank öb gerekse burgan öb, her ikiside 25 inde faiz artışı bekliyorlar.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. tabi çok çarık çürük işini bilmeyen esnaf var ..enflasyonun olması normal ..şimdi ev nasılsa 2 kazanıp 3 harciyorsan borca girersin ticari işletmede 3 kazanıp 4 harcarsa fiyatada koyar ..her sey yapar..dün bir 150 kişinin çalıştığı lokantanin sahibi ile sohbetteydim.gecen sene kişi başı limitsiz içkili tandırlı full düğünü 150 tl yaparken bu sene 160 tl yapmış ...2019 yazı için geçerli fiyat daha da 8 ay var ..dedim nasıl oluyor ..2 kamyon rakı depoda etciye günlük bile vade yok geldiginde direk nakit ..zerzevatci malın en iyisini buna getiriyor ..anında nakit ..ama adamın hayatı da boyle mütevazı yaşamı vs si ..anlaştığı fotoğrafçı yi bile hizaya getirmiş geçen sene 15 lira düğün fotosu bu senede 15 ..e böyle havan topu gibi kendini bilen yüzde 80 esnaf olsa memleket düzelir ...bu arada 2019 yazı için 4 ay hafta sonları şimdiden doldurmuş ..

7.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    sizce oranlar 30 üzeri olabilir mi?29,6 sizce iyi bir oran mı?Verginin olmaması (ana para için) vergili yüksek orana göre daha yüksek olamaz mı?
    Bu tamamen kişisel bir tercih. Yıllık faizde bileşik faiz getirisinden mahrum kalıyorsunuz. Eğer faizlerin düşeceğini düşünüyorsanız ve bu 1 yıl içinde önemli fırsatlar çıkmaz diyorsanız mantıklı.
    Şahsi olarak ben uzun vadeli bağlamıyorum. Ama bağlayan ve gayet başarılı noktadan yakalayanlar da var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. vakifbank arı hesabın 100 gūn lūk suresi bitti bugūn 18.5 ile devam ediyor 24 e gore bayaği dùşuk geldi bana 22/23 gibi olur diyordum...

Sayfa 689/1030 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •