Sayfa 109/141 İlkİlk ... 95999107108109110111119 ... SonSon
Arama sonucu : 1124 madde; 865 - 872 arası.

Konu: DAGI - Dagi Giyim

1. Arkadaşlar ben söyledim bu hissede yokum ama arada mesaj düşüyor onun için giriyorum bakıyorum mesajlara. Bugün bana da denk geldi o an. Bakin eğer içinizden biri yapıyorsa yukarıya çıkartmayın aşağıya inmesini engelleyin. Sığ sığ yukarı çıksa ne olacak ki?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben söyledim bu hissede yokum ama arada mesaj düşüyor onun için giriyorum bakıyorum mesajlara. Bugün bana da denk geldi o an. Bakin eğer içinizden biri yapıyorsa yukarıya çıkartmayın aşağıya inmesini engelleyin. Sığ sığ yukarı çıksa ne olacak ki?

yapılan hareketten sonra fiyatın eski yerine gelmesi hareketi başarısız yapmaz, birkaç kere olursa tahtanın psikolojisi de değişir.

3. Bence 1.35 lere dusurmeselerdi daha iyisini yapmış olacaklardı.

4.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Bence 1.35 lere dusurmeselerdi daha iyisini yapmış olacaklardı.

hisse yarın kalksın da haftalıktaki trend çizgisi olan 3.10 a ralli yapsın istemiyorum, biraz daha alalım hocam. ytd

5. Alan satan yok bilader kendinizi kandırmayın bu hissede ölü malı yok. Siz akıllısınız biz salagız en çok mal çıkan araci kuruma bak oda kendini oyunca zanneden kişilerin ayak oyunları ne ky nede
    gercek yatırımcı mal çıkan o aracı kurumlarda hesap açmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by kasırga_80 Yazıyı Oku
    Alan satan yok bilader kendinizi kandırmayın bu hissede ölü malı yok. Siz akıllısınız biz salagız en çok mal çıkan araci kuruma bak oda kendini oyunca zanneden kişilerin ayak oyunları ne ky nede
    O bahswttiginiz oyuncu (veya oduncu) is mi yapi kredi mi? Ne kadar hissesi var biliyor musunuz?

TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by kasırga_80 Yazıyı Oku
    Alan satan yok bilader kendinizi kandırmayın bu hissede ölü malı yok. Siz akıllısınız biz salagız en çok mal çıkan araci kuruma bak oda kendini oyunca zanneden kişilerin ayak oyunları ne ky nede
    Oyle diyorsunuz ama son bir haftada 100 bin daha dokulduler. Hem de alnus gibi ucuz numaralara ragbet etmiyoruz.

TA-1004 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

8. Bahmet sen garanti den aldıktan sonra yapı kredi veya iş bankasındaki oyuncu veya yatırımcının sana buralardan mal vereceğine inanıyormusun eğer veriyorlarsa sermaye aynı veya o malda sizin

Sayfa 109/141 İlkİlk ... 95999107108109110111119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •