Sayfa 109/500 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 865 - 872 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. 2.8x İle bekliyorum benim gibi tepeden başka alan var mı ?

2. Geçen hafta cuma günü 2.52 den çıktığımi ve p.tesi günkü genel kurul dan sonra bi bok olmayacağını yazmıştım.. Oyun var bu hissede.. beklenti bitti artık 2 li seviyelerin aşağısina düşeceğini tahmin ediyorum utkual gibi adamlara inanıp hisseye girmeyin galip denen adam tam bir sahtekar dir... mağdur pozisyonunda sizin gibi gariban larin parasini çarpar

3. Valla 2.8x den terste kaldım riski göze aldım patladı kısmenın lafıyla iş yapmam sadece okurum kendım karar verırım.
    Kademeli alım yaparak maliyetımı ındırımcem referandum sonrasını tkaıp edeceğim

4. https://invst.ly/3qtsi

Trend desteğine değdi. Grafik güzel görünüyor aslında.

5. Hakketen bu UTKUAL nisanda 5 diyodu 8 diyodu Adam dediginden beri dusuyo. Nerdesin utkual 2 mi demek istemistin

6.  Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    Hakketen bu UTKUAL nisanda 5 diyodu 8 diyodu Adam dediginden beri dusuyo. Nerdesin utkual 2 mi demek istemistin
    Utkual hep aynı irfan Bahadır diye abisi var bunun mynette yazar verirler gazı millete sonra kaybolurlar

7. Teknik kac diyor arkadaslar..asagida yukarida ...Destek. direnc

8.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Geçen hafta cuma günü 2.52 den çıktığımi ve p.tesi günkü genel kurul dan sonra bi bok olmayacağını yazmıştım.. Oyun var bu hissede.. beklenti bitti artık 2 li seviyelerin aşağısina düşeceğini tahmin ediyorum utkual gibi adamlara inanıp hisseye girmeyin galip denen adam tam bir sahtekar dir... mağdur pozisyonunda sizin gibi gariban larin parasini çarpar
    Arkadaş tekrar alırsan veya aldıysan fiyatı anlık paylaşırsan anlamı olabilir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 109/500 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •