Sayfa 740/1000 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Trump doların değer kaybetmesini istiyor çini kendi parasını bilerek düşürdüğü için suçluyor.Bu benim görüşüm değil kendisi belirtti.YTD.Ama bize nasıl etki yapar bilemiyorum çin kendi para birimini düşürerek çok büyük satışlar yapıyor.Ama doların yükselmesini biz istemiyoruz veya yapmıyoruz.Ne olacağını kestirmek zor.Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by vaque Yazıyı Oku
    Trump doların değer kaybetmesini istiyor çini kendi parasını bilerek düşürdüğü için suçluyor.Bu benim görüşüm değil kendisi belirtti.YTD.Ama bize nasıl etki yapar bilemiyorum çin kendi para birimini düşürerek çok büyük satışlar yapıyor.Ama doların yükselmesini biz istemiyoruz veya yapmıyoruz.Ne olacağını kestirmek zor.Yatırım tavsiyesi değildir.
    Çin yönetimi kendi parasının değerini bilerek düşürüyor. Halkının refahını ihraç ediyor. Vahşi kapitalizmi uyguluyor. Sisteme hakim olan gruplar (politik, bürokratik ve askeri kesim ile ticaret yapanlar) kendi halkını sömürmekten kaçınmıyor.

Bizde ise bunu bilerek, isteyerek yapamazsınız.

4.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    resmi bir vasiyete çökerim diyorsan ve çökersen bu aynı zamanda malını mülkünü vasiyet le hibe edilmiş veya kurulmuş vakıf larada çökerim anlamını taşır hatta bunları yapa biliyorsan yarın şirketlere mevduatlara kadar bu işin yolu acılmış olur
    hayır okadarda degil diyorsanız o zaman resmi vasiyet le hibe edilmiş mala mülkede dokunulmaması lazım
    Bugün CHP milletvekili işbankasi hisselerine çökmek istemesinin asıl nedeni hazine boşaldı para lazım onun için diyor.

5. Bloomberht de dolar 5.98 gösteriyor doğrumu bu.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Luckybear Yazıyı Oku
    Bloomberht de dolar 5.98 gösteriyor doğrumu bu.

Ya Euro kuru ve Eur/USd paritesi yanlış ya da dolar kuru.

Not: şu an swap point verisi düzeldi. Dolar kuru yanlışmış.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by Luckybear Yazıyı Oku
    Bloomberht de dolar 5.98 gösteriyor doğrumu bu.

Euro 6,8109

Dolar 5,8744

Artış var.

8.  Alıntı Originally Posted by vaque Yazıyı Oku
    Euro 6,8109

Dolar 5,8744

Artış var.
    Tekrar değişti.

Euro 6,8261

Sayfa 740/1000 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri