____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Bu hafta pembe Tenkan-Sen 25.32 seviyesinde. Bunun üstünde kapanışlar bizi ana trend 27.20 seviyesindeki kırmızı Kijun-Sen'i dokunuşla test etmeye götürür. 27.20 üzeri kapanışlarda Nisan'dan bu yana ilk defa haftalık bazda kijun-sen'i yukarı geçmiş olacağız ki bu durumda sınıf değiştiririz diyoruz. 26 birim arkadan gelen teyit niteliğinde kahverengi Chikou-Span'i takip etmeye devam ediyoruz. Yukarı kıvrılışını devam ettirip bulutun üst sınırından destek alabilmemiz için bu hafta 25.36 üzerinde kapatması yeterli olur. Bu rakamda dikkat edilirse Tenkan-Sen 'e çok yakın bir rakam ...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir... Sevgiler...Saygılar...
Endeks günlükte aynı direnç geçerli... 97347 üzeri kapanışlar geldiği takdirde 99363 seviyelerine kadar ivmelenmesi muhtemeldir...Gevşemelerde 95926 seviyesindeki kırmızı kijun-sen kapanış bazlı destek görevine geçti...
Haftalık kapanış bazlı 98530 üzerinde tutunması önemli sinyal olur...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...Sevgiler...Saygılar...
merhabalar TÜFE'nin etkisi nasıl olur acaba borsaya ve PGSS ve THY gibi firmalara
Onelle yine sallamasyon grafikler rakamlar.atmasyon tabirler bravo...yavrum haber akisina gore hareket ediyor borsa 3 aydir.cuma rahip birakilmasi simdi yuzde 5 dusmustu borsa ve kagitlar.bugun tum hisseler yuzde 4 civari ortalama prim yapti.haber akisi cok onemli.olumsuz haberler cizgi destek mestek dinlemez aninda asagi.olumlu havadada yukari.tabi her hisse ayni oranda cikmaz.sen oturmaya devam et.millet kosuyoooo
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri