adamlar çok yüksek faiz veriyormuş gibi bir de siyasi gelişmeyle faiz düşürüyor..böyle bir çakallık olabilir mi??enflasyon mu düştü?? Kredi faizi oranını düşürdün mü??
adamlar çok yüksek faiz veriyormuş gibi bir de siyasi gelişmeyle faiz düşürüyor..böyle bir çakallık olabilir mi??enflasyon mu düştü?? Kredi faizi oranını düşürdün mü??
Şu an 3 tane + faiz kampanyası var Enpara'da, o yüzden biraz karıştırmışsınız
1) Her sene müşteri olma yıldönümlerinizde hiçbir ek şarta bağlı olmaksızın 2 ay boyunca otomatik olarak TL vadeli hesaplarınıza +%2, USD/EUR vadeli hesaplarınıza +%1 alıyorsunuz.
2) Ayın Enparalısı olduğunuz her ay Birikim hesaplarınıza +%2 alıyorsunuz.
3) Enpara kredi kartı kullanıyorsanız her ay Birikim hesaplarınıza +%1 alıyorsunuz. Ama bunun için bir şart var, son ekstrenizde 10 TL üstü en az 10 tane işlem olması gerekiyor.
2 ve 3. kampanya birleştirilebiliyor ve +%3 alabiliyorsunuz Birikim hesaplarınıza toplamda. Ben birikim hesabı kullanmıyorum pek o yüzden onlar işime yaramıyor, ama 1 numaralı kampanya ilaç gibi geldi bana
Kampanya detaylarına buradan ulaşabilirsiniz:
https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/
bu konuda çok haklısın en azından savundukları tezlerin arkasında dolar düşerkende durmalılar o zaman forumda daha çok itibar kazanırlar yorumları daha çok değer görür dolar başlığında da ölüm sessizliği var halbuki asıl şimdi dolar analizlerine ihtiyacımız var yükseldiği zaman zaten atı alan üsküdarı geçmiş oluyor
Şekerden oran alan varmi?
100k için
HSBC Gecelik 23
HSBC Aylık 25
Odea Aylık 25.5
Burgan Aylık 25.5
1M için
Vakıfbank Gecelik 24
Vakıfbank Aylık 26
Hepsi temdit.
Hsbc 3 Aylık için ne oran veriyor bilen var mi.
Yer İmleri