Originally Posted by supheci_kimse Yaşar Holding ve iştirakleri üzerine Eurobond senaryoları... https://suphecikimse.blogspot.com/20...i-uzerine.html YTD Sen acayip derinleme analizler yapiyorsun. Eline saglik. Lutfen bankalarla ilgili olanlari bize at.
Originally Posted by Drexty haber bomba! Ellerine sağlık... 5 yesil attirdim itibar puanini. Artik icimizi acacak haber verenlere sakliyorum. ACM'e cok verdim zamaninda. Bir daha vermem!
Originally Posted by 666 5 yesil attirdim itibar puanini. Artik icimizi acacak haber verenlere sakliyorum. ACM'e cok verdim zamaninda. Bir daha vermem! selamlar güzel dostum...dostta acı söyler ne yapayım
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Originally Posted by acm selamlar güzel dostum...dostta acı söyler ne yapayım Yaz abi. Bizim derimiz iyice kalinlasti. Etki etmiyor artik
Originally Posted by Drexty haber bomba! Ellerine sağlık... Rica ederim. Şu ofac işi yakında olur gibi, ondan sonra yukarda gördüğü yerleri tekrar görür inşallah..
garanti ve halkbank Brunsona daha iyi tepki verdi sanki. Bankalarda en kotusu bu ve Yapi KREDI sanki.
Originally Posted by erick_von_manhstein2 garanti ve halkbank Brunsona daha iyi tepki verdi sanki. Bankalarda en kotusu bu ve Yapi KREDI sanki. Maalesef. Otekilerden bir ayrisimi olmadi. Bakalim derdi herhalde OFAC'tir.
Ofac gelsin ayrışmasında görelim... Ceza kınama veya az para cezası olsun döne döne ayrışır merak etmeyin
Forum Rules
Yer İmleri