Sayfa 37/445 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    bu hafta endeks 100 hisselerini manuel taradım tekniği hoş olanları @EMIRDAGLI421 twitter hesabımda vede hissenet başlıklarında paylaştım endeks100 den öne çıkanlar-tepki beklediklerim

afyon
    netas
    anacm
    enkaı
    ayen
    aksen
    ykbnk
    ısctr-bu siyasetten dolayı biraz şüpheli ama yinede tepki verebilir
    ttkom
    gerel
    dün akşamki tepki beklediklerim di yarısı %3-5 arası gitmiş diğer yarısı %1-3 arası devam edebilirler
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    metro garantide alım yapıyor kaçın
    Metronun Garanda g.. keserler

3.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    dün akşamki tepki beklediklerim di yarısı %3-5 arası gitmiş diğer yarısı %1-3 arası devam edebilirler
    Emeğinize sağlık sayın emirdağlı, söyledikleriniz sayesinde kazandik bugün. Bunların dışında krdmr dohol ve petkimde güzel kazandırdı.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    emeğine sağlık kardeşim...

sadıktan kardeşimide aktif olarak burda görmek bize güç katar.

5. Endeks 105 106 arasına kadar beklerim, gün içi istedikleri kadar hoplayıp zıplasınlar

6. İyi akşamlar

yarın için endeks beklentiniz ve öne çıkacak hisseler hangisi olacak sizce......

burda kimse burda böyle dedi diye kimseyi suçlamasın. sadece fikir alışverişi yapıyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    yarın için endeks beklentiniz ve öne çıkacak hisseler hangisi olacak sizce......

burda kimse burda böyle dedi diye kimseyi suçlamasın. sadece fikir alışverişi yapıyoruz
    Dostum ben teknik temel anlamıyorum ama yarın yatay bir seans olabilir hatta hafif kar satışı. Gözüm dohol krdmr isctr halkb ttkom ve petkimde olcak. Ytd

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 37/445 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •