____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Merhabalar faizlerin yükselmesinden sonra bu hissede acayip bir baski var eski tadi yok çikarken. Bende grafik işine pek takmayanlardanim onella boş boş grafik salliyor bu baskinin sebebi kisa donem borçlari ve olasi çekilebilecek kredi maliyetimi ..başka fikri olan varsa yazsin yoksa boş grafiklere karnimiz tok..
HİSSE :*PGSUS
SAAT *:*16.10.2018 08:35:12
MORGAN STANLEY, PEGASUS ICIN TAVSIYESINI EQUAL-WEIGHT`TEN UNDERWEIGHT`E VE FIYAT HEDEFINI 33 TL`DEN 19 TL`YE INDIRDI.
Saygılarımızla
İyice ayvayı yedik
gerizekalılar herhalde ellerinde hisse senedi yok pegasusun. kıt beyinleriyle böyle bir hedef fiyat vererek hissede baskı yaratabileceklerini düşünüyorlar. Ulan angut oglu angutlar, bu hissenin halka arz fiyatı 2013/Nisan'da o kadardı zaten. Hangi kafayla 5 yıl sonrası için o fiyatı veriyorsun. citi ve doce senin kadar akkılı değil he mi? Biz de yedik. Bu tip hedef fiyatlar her zaman tersi sonuçlar doğurur, benden de söylemesi. Ben de 2018 yıl sonu kişisel hedef fiyatımı açıklayayım. 35-40 bandı. YTD
19 ne la? Hangi veriye göre bu rakamı verdiğini öğrenme şansımız var mı?
3 havalimanı açılıyor,
3 havalimanının açılmasıyla hem buradaki operasyonel durumunu artıracak, hem de doğal olarak sabiha gökçen havalimanındaki yeni pistle birlikte hareket kabiliyeti artacak.
2013'ten bu yana neredeyse her yıl sermayesi kadar kar açıklayacak.
Kasasında tonla nakiti dövizi bulunacak.
Tüm bu olumlu gelişmelere rağmen hisse neredeyse halen halka arz fiyatları civarında olacak.
Ve sen çık hedef fiyatımı 33'ten 19'a indiriyorum de. 33'e çıkartırken ki gerekçen neydi de bu kadar olumlu gelişmelerin ardından 19'a indirme gerekçen ne. Embesiller!
Yer İmleri