Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Trolleri kaale almayın .

19 yaşındayım diyor adam 100 bin garantisini soruyor ama aktif bonoyu sürekli övüyor .

Burayı sabote etmek için geldiği belli neden kaale alıyorsunuz ki görevi belli amacı belli
    Tarafıma iftira atacaksanız lütfen adımı kullanarak açıkça söyleyin. Kapalı konuşmayın.
    Samimi diyorum: Ciddi derecede Kırıldım.

2.  Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Tarafıma iftira atacaksanız lütfen adımı kullanarak açıkça söyleyin. Kapalı konuşmayın.
    Samimi diyorum: Ciddi derecede Kırıldım.
     Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Ben buraya ilk defa yazılar yazmıyorum, eski forum döneminde bile faiz oranıyla ilgili yazılar yazdığımda oldu.
    Ayrıca trol diye iftirada bulunmaya hakkınız yoktur. Bu mesnetsiz beyanınızın şahsımın adını açıkça söyleyin.... kapalı konuşmayın.

Kim yüksek faiz veriyorsa ben onu överim. Çünkü benim derdim yüksek faiz almak !! Şuan için aktif en yüksek oran veriyor. Bu sebeple onu övüyorum. Şayet xxx kurumu yüksek faiz verseydi onu överdim.
    Yüksek faiz almak istiyorsanız ve bonolara güveniyorsanız .

aktif ten en az 2 puan fazla veren onlarda özel şirket bonosu var onları niye düşünmüyorsunuz acaba diye sormak istiyorum .

bu arada tebrik ederim 19 yaşında 100 bin üzerinde birikim yapmışsınız değerlendirmeye çalışıyorsunuz .

Biz o zamanlar ay sonunda öğrenci kredisi parası yatsında bir lokantaya gidelim dışarıdan yemek yiyelim diyorduk

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

aktif ten en az 2 puan fazla veren onlarda özel şirket bonosu var onları niye düşünmüyorsunuz acaba diye sormak istiyorum .

bu arada tebrik ederim 19 yaşında 100 bin üzerinde birikim yapmışsınız değerlendirmeye çalışıyorsunuz .

Biz o zamanlar ay sonunda öğrenci kredisi parası yatsında bir lokantaya gidelim dışarıdan yemek yiyelim diyorduk
    Aktif Bono vade derdi olmaksızın bozdurma (Piyasa riskine girmeden. Yani uyguladığı faiz oranından bozma )hakkım var. Bu sebeple Aktif bonoyu tercih ettim. O belirtiğiniz bonolarda istediğim zaman bozma hakkı vermesi şartıyla linkini atın ve yarın aktif bonoları bozarak alım yapayım.

Ayrıca 100 Bin TL(Aktif bono 100 bin tl devlet güvencesi olmadığını daha önce belirtim. sanırım siz bunu birikimin olarak anladınız.) birikimin yok 12 veya 14.000 TL arası birikimin var. Bu birikimin hepsi TL değil. karma portföy. Yani farklı yatırım ürünleri var.

Cunku o ozel sirket bono larina ulasmak pek kolay degil...
    ulasabilme imkanlarini eger biliyorsaniz yazabilir misiniz..

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Cunku o ozel sirket bono larina ulasmak pek kolay degil...
    ulasabilme imkanlarini eger biliyorsaniz yazabilir misiniz..
    Sayın servetbey, çalıştığınız bankanın müşteri temsilcisine sorun onlarda bankanın yatırım bölümüne sorarlar ve size istediğiniz özel şirket tahvil yada bonosunu sağlarlar. Oranlarda devlet tahvilinden şirketin kendisine göre 2-3 puan hep iyi oluyor ama tabi güvencesi nedir orası muamma.

Benim MT eurobond olayina da benden aldigi bilgiler ile kendi GM deki arkadaslarina sordu ama bilgi elde edene kadar baya bir zaman harcadik, ufak sehirlerde durum bu sekilde...

Bono olayina gelirsek izne gidince yapacagim elbette dediklerinizi... (devlet guvence elbete yok)

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın servetbey, çalıştığınız bankanın müşteri temsilcisine sorun onlarda bankanın yatırım bölümüne sorarlar ve size istediğiniz özel şirket tahvil yada bonosunu sağlarlar. Oranlarda devlet tahvilinden şirketin kendisine göre 2-3 puan hep iyi oluyor ama tabi güvencesi nedir orası muamma.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Benim MT eurobond olayina da benden aldigi bilgiler ile kendi GM deki arkadaslarina sordu ama bilgi elde edene kadar baya bir zaman harcadik, ufak sehirlerde durum bu sekilde...

Bono olayina gelirsek izne gidince yapacagim elbette dediklerinizi... (devlet guvence elbete yok)
    BİST 2.ci El Bono Piyasasından alıp satabilirsiniz. Bono masası olan bir banka veya kuruma gidin.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Mt ler helede sizin söylediğiniz gibi küçük şehirdekiler , onları rencide etmek istemem zaten suç onlarda değil onlara bu eğitimi vermeyen bankalarında , her şeyden bi haber oluyorlar. Adama diyorum ki Akbank belli bir oranla teminatla, burada söylendiği gibi TAŞIMALI swap yapıyor, bilmeden, etmeden nayır ! nolamaz ! diyor. Swap`ı ,ilk yaptığımız yıllarda inanın VAKIF bank`ın İstanbuldaki adı lazım olmayan bir şubesinde müdüre biz öğrettik . O kadar diyeyim siz gerisini anlayın. Bu durumlarda gerek buradan gerek başka yerlerden öğrendiğiniz bilgilerle kendi göbek bağınızı kendiniz keseceksiniz .

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •